Ο πλέον ασφαλής τουριστικός προορισμός η Ρόδος.

Στην Έκθεση του Ισραήλ η αντιδήμαρχος Τουρισμού

Δυναμικό παρών δίνει η Ρόδος στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Ισραήλ που λαμβάνει χώρα στις 9 και 10 Φεβρουαρίου στο Τελ Αβίβ.

Στην Έκθεση παρίσταται επικεφαλής αντιπροσωπείας επαγγελματικών φορέων  η αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Μαρίζα Χατζηλαζάρου, η οποία συναντήθηκε με την υπουργό Τουρισμού του Ισραήλ κ. Yariv Levin και κορυφαίους εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας του τόπου.

Αξίζει να τονιστεί ότι η Έκθεση IMTM, είναι το μεγαλύτερο τουριστικό σαλόνι του Ισραήλ και φιλοξενεί επαγγελματίες από την παγκόσμια και τοπική βιομηχανία που συγκεντρώνονται για να δικτυωθούν και να εκθέσουν τα προϊόντα τους.

Σύμφωνα με δηλώσεις της αντιδημάρχου Τουρισμού «η Ρόδος είναι ο αγαπημένος προορισμός των Ισραηλινών» με δεδομένο ότι το 2015 επισκέφτηκαν το νησί 102.705 τουρίστες  γεγονός που κατατάσσει το Ισραήλ στην  πέμπτη θέση της γενικής κατάταξης μετά την Αγγλία, Γερμανία, Σουηδία και Ρωσία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν για το 2016 η Ρόδος είναι ο μεγαλύτερος πόλος έλξης αυτή τη στιγμή για τους Ισραηλινούς τουρίστες ως ο πλέον ασφαλής τουριστικός προορισμός σε ολόκληρη την περιοχή γεγονός που αναμένεται να αυξήσει σημαντικά τον αριθμό των επισκεπτών της φέτος.

ΕΚΘΕΣΗ ΙΣΡΑΗΛ ΕΚΘΕΣΗ ΙΣΡΑΗΛ 12705664_1693109127639563_1522484060575677948_n

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.