Στην Κάρπαθο, κλιμάκιο του Λιμενικού Ταμείου

        Θέμα: « Κλιμάκιο  του Λιμενικού Ταμείου στην Κάρπαθο»

 

           Διήμερη παραμονή  στην Κάρπαθο πραγματοποίησε  κλιμάκιο  του Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου στις 16 και 17 /06. Την πρώτη μέρα έγινε αυτοψία στο Λιμάνι Διαφανίου και στα Αλιευτικά Καταφύγια  Φοινικίου και Λευκού ενώ την δεύτερη στο Καταφύγιο Σκαφών Αναψυχής  Πηγαδίων και στον κεντρικό Λιμένα Πηγαδίων.

       Ακολούθησε σύσκεψη στον Δήμο Καρπάθου, υπό την παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου κ. Μιχάλη Χριστοδούλου και  της  αναπληρώτριας  διευθύντριας  του Τεχνικού Τμήματος του Λιμενικού Ταμείου κυρίας Μαρίκας Δεληγιάννη. Παρόντες ήταν: ο Δήμαρχος Καρπάθου κ. Ηλίας Λάμπρος, ο Έπαρχος Καρπάθου- Κάσου κ. Γιάννης  Μηνατσής, ο Αντιδήμαρχος Καρπάθου κ. Γιώργος Νισύριος, ο Πρόεδρος της Τοπικής  Κοινότητας  Πηγαδίων κ. Γιάννης Γεραπετρίτης, ο προϊστάμενος των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Πάρις Παπαδημητρίου, ο εκπρόσωπος της μειοψηφίας του Δ. Σ. Καρπάθου κ. Μιχάλης Χανιώτης, ο Λιμενάρχης Καρπάθου κ. Νίκος Σουρούνης  και οι μηχανικοί του Λ.Τ. Φίλιππος Φιλίππου και Παναγιώτης Κουμουτζάς.

        Στην σύσκεψη έγινε η καταγραφή των προβλημάτων αλλά και οι προτεραιότητες που θα πρέπει να δοθούν  για την επίλυσή τους.

 .

                                                                Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.