Θέμα: «Το Γραφείο Κοινωνικών Υποθέσεων της Αμερικανικής    Πρεσβείας στην Αθήνα έρχεται στην Κάρπαθο»

       Το Γραφείο Κοινωνικών Υποθέσεων της Αμερικανικής  Πρεσβείας στην  Αθήνα θα επισκεφθεί την Κάρπαθο  την  Παρασκευή  19 Ιουνίου 2015.  Ο Υπάλληλος της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα κ. Νικόλαος Αναστασιάδης θα βρίσκεται  στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου  από τις 10:00 π. μ. έως τις 2:00 μ. μ. πρόθυμος να ενημερώσει τους μελλοντικούς και νυν συνταξιούχους του Ιδρύματος Κοινωνικών Αμερικανικών Ασφαλίσεων  των Η. Π. Α. ( Social Security Administration) για συντάξεις Γήρατος, συζύγου, Αναπηρίας και Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης που σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις βρίσκονται ήδη σε ισχύ.

     Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου (Φωτεινή Χαλκιά- Καζαμία, τηλ: 22453-60141) ή στο Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας κάθε Δευτέρα , Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή  από τις  8 30 π. μ.  έως 12 00

μ. μ.  στο τηλέφωνο  210-7202426.

                                                   Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.