Την Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 και ώρα 19.30, στο εκκλησιαστικό μέγαρο Βωλάδας Καρπάθου, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου της Άννας Π. Χρυσοχέρη «Το δράμα μου».

Το βιβλίο, αποτελεί έκδοση του εκδοτικού οίκου Αγγελάκη των Αθηνών. Περιλαμβάνει κείμενα λαϊκής ποίησης και άλλο χρησιμότατο υλικό, όπως φωτογραφήματα και φωτοτυπίες εφημερίδων της εποχής, τα οποία αποδεικνύουν τη συμβολή της οικογένειας Χρυσοχέρη, στους αγώνες της πατρίδας μας. Όπως είναι γνωστό, η οικογένεια Χρυσοχέρη, έδωσε στο βωμό της πατρίδας, τον πρωτότοκο γιο της Παναγιώτη Χρυσοχέρη, για τον οποίο η μητέρα του Άννα, συνέθεσε τα ποιητικά δημιουργήματα, που συγκροτούν το βιβλίο. 

Για το βιβλίο, θα μιλήσουν ο Αρχιμανδρίτης Επιφάνιος Χριστοδουλάκης, Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπάθου Κάσου, ο Μηνάς Α. Αλεξιάδης, Ομότιμος Καθηγητής της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ ποιητικά αποσπάσματα, θα απαγγείλει η εκπαιδευτικός Εύη Μελά – Αλεξιάδη. Θα παρουσιαστούν επίσης, σε βίντεο, ιστορικά φωτογραφικά στιγμιότυπα με την ευθύνη του Δρ Πληροφορικής Μανόλη Τσαγκάρη. 

Την όλη εκδήλωση θα συντονίσει ο Ηλίας Εμ. Βασιλαράς, πρόεδρος του Τοπικού Παραρτήματος του Ινστιτούτου Λαϊκού Πολιτισμού Καρπάθου του Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Στο τέλος, ο γιος της αείμνηστης Άννας Χρυσοχέρη, Στέλιος Περικλής Χρυσοχέρης, ιατρός – ακτινολόγος, θα μιλήσει για το έργο και θα ευχαριστήσει τους παραβρισκόμενους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.