Στην Πάτμο ο Γ.Γ. Αιγαίου για το φεστιβάλ – Επαφές δημάρχου

Ο δήμαρχος Πάτμου κ. Γρηγόρης Στόικος κατά τη διήμερη παραμονή του στη Ρόδο είχε συναντήσεις:

  • Με τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο με τον οποίο συζήτησαν για το καυτό θέμα του ΦΠΑ των νησιών, τις διαγραμμίσεις των δρόμων που εκκρεμούν, τους ψεκασμούς των κουνουπιών, τις σχολικές αίθουσες,  για την κινητή μονάδα ΚΤΕΟ, το Κέντρο Υγείας Πάτμου και βέβαια την Τεχνική Υποστήριξη από την ΔΤΕ Δωδεκανήσου.
  • Με τον Δήμαρχο Ροδίων κ. Φώτη Χατζηδιάκο συζήτησαν θέματα λειτουργίας των Υπηρεσιών των Δήμων κυρίως για θέματα προσωπικού και  το ζήτημα της Τεχνικής Υποστήριξης από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.
  • Στην ΑΝΔΩ  όπου ενημερώθηκε για την πορεία των ενταγμένων έργων και πιο συγκεκριμένα για την αντικατάσταση του τάπητα του γηπέδου 5Χ5, τις φορητές κερκίδες με τα αποδυτήρια, την αφαλάτωση του Μαραθιού και τον εξοπλισμό του ΠΑΤΜΙΟΝ.
  • Στην Κτηματική εταιρεία Δωδεκανήσου όπου ενημερώθηκε για διάφορα υπηρεσιακά θέματα που χρήζουν επίλυσης.
  • Στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων  όπου συζήτησε για την πορεία του ΧΥΤΑ, την ασφαλτόστρωση του parking, τις αφαλατώσεις και το κλειστό γυμναστήριο.

Ο δήμαρχος Πάτμου κ. Γρηγόρης Στόικος  θα μετακινηθεί αύριο 17-06-2015 αρχικά στη Λειψούς προκειμένου να προεδρεύσει στην τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΔΗ.ΛΙ.ΤΑ. Πάτμου και ακολούθως θα ταξιδεύσει προς Πειραιά προκειμένου μετά την λήψη της πρόσκλησης να συμμετέχει στην συνεδρίαση της  Ένωσης   Εφοπλιστών   Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας  που θα  πραγματοποιηθεί  στα γραφεία της  Ένωσης την  Πέμπτη 18-06-2015.

 

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Γεύσης και Παράδοσης του οποίου οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 20 και τελειώνουν στις 21  Ιουνίου και  στο οποίο συμμετέχει και ο Δήμος Πάτμου ως συνδιοργανωτής  ο Δήμαρχος Πάτμου κ. Γρηγόρης Στόικος  προσκάλεσε να παρευρεθείτον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Θοδωρή Δρίτσα.

Ο Υπουργός Αιγαίου με ένα πολύ ευγενικό μήνυμα αφού ευχαρίστησε το Δήμαρχο τον ενημέρωσε ότι λόγω φόρτου εργασίας θα εκπροσωπηθεί από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής κ.Ιωάννη Γιαννέλη και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εκδηλώσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.