Στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο ο Δήμαρχος Λέρου

ΣΤΗ ΔΕΞΙΩΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΡΟΥ

Τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017 ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχ. Κόλιας, παρέστη στη δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, με την ευκαιρία της τεσσαρακοστής τρίτης επετείου της αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Στη δεξίωση το «παρών» έδωσε ο Πρωθυπουργός, οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων καθώς και πλήθος πολιτικών και οικονομικών παραγόντων.

Μετά το πέρας της δεξίωσης ο Δήμαρχος Λέρου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα είναι μια ημέρα εθνικής μνήμης αφού μετράμε 43 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην πατρίδα μας. Πρέπει όλοι μας να κάνουμε τον απολογισμό της μεταπολιτευτικής περιόδου, να διορθώσουμε τα λάθη και τις παραλήψεις του παρελθόντος και να πορευτούμε προς ένα ακόμη πιο ενδυναμωμένο δημοκρατικό μέλλον. Σε αυτό το σημείο πρέπει να επισημάνω ότι η πρόσκληση που έλαβα από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας ώστε να παραστώ στη σημερινή δεξίωση, γεμίζει υπερηφάνεια όχι μόνο εμένα, ως Δήμαρχο Λέρου, αλλά και όλους τους συμπατριώτες μου, αφού είναι η πρώτη φορά που ο ανώτατος πολιτειακός άρχοντας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αναγνωρίζει τις θυσίες και το άκαμπτο δημοκρατικό φρόνημα του Λεριακού λαού κατά τη διάρκεια της δικτατορίας».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.