Σε σύσκεψη, με κλιμάκιο της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ, εκπροσώπους Φορέων και επαγγελματικών κλάδων (Ξενοδόχων, Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων, Πρακτόρων, Εμπορικού Συλλόγου, Εστιατόρων, Λογιστών – Φοροτεχνικών), συμμετείχε την Κυριακή ο Βουλευτής Ηλίας Καματερός, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου στη Λέρο.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία με κύριο πρόβλημα την Πύλη εισόδου του νησιού.

Επίσης, τα προβλήματα που δημιουργεί η αποδυνάμωση των δημόσιων υπηρεσιών (όπως το προ διετίας κλείσιμο της ΔΟΥ), θέματα που αφορούν στο φορολογικό σύστημα, με αφορμή και την ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου, το ασφαλιστικό και ζητήματα ψυχικής υγείας στο πλαίσιο λειτουργίας του Κρατικού Θεραπευτηρίου.

Ο Ηλίας Καματερός σε συνεργασία με τους άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στα Δωδεκάνησα θα προχωρήσουν σε κοινές παρεμβάσεις για την επίλυσή τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.