Δήλωση Αν. Γραμματέα Τουρισμού του ΠΑ.ΣΟ.Κ Βάιου Καλοπήτα με αφορμή το πέρας των εργασιών της Συνδιάσκεψης της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

‹‹Η συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ήταν μια  ευκαιρία να διαμορφώσουμε το πλέγμα των ιδεών με βάση τις οποίες επανασυστηνόμαστε  πολιτικά. Η πρόκληση μιας Εθνικής συλλογικής προσπάθειας, όπως είναι η Συνδιάσκεψη, είναι να απαντήσει ένα καίριο ερώτημα. Εάν μπορεί η Ελλάδα και πώς, να στηριχθεί στις δικές της δυνάμεις και να γίνει μια κοινωνία που υπηρετεί τα θέλω του πολίτη. Η πολιτική συμφωνία των δυνάμεων από την ανανεωτική αριστερά μέχρι το προοδευτικό κέντρο αποτελεί την βάση της απάντησης αυτού του ερωτήματος.››

Αυτό δήλωσε ο αναπληρωτής Γραμματέας Τουρισμού και μέλος της κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κ.Βάιος Καλοπήτας, με αφορμή το πέρας των εργασιών της  Συνδιάσκεψης  όπου και μετείχε στην επιτροπή εισηγήσεων για το Νέο Κοινωνικό Συμβόλαιο (Ανάπτυξη Υπαίθρου, Βιομηχανική Πολιτική, Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, Τουρισμός, Ναυτιλία)

‹‹Περάσαμε ένα διήμερο έντονα πολιτικό στο οποίο ανεξάρτητα από τις πολιτικές μας αφετηρίες και αναφορές καταλήξαμε, σε έναν οδικό άξονα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Πατριωτικά, ευρωπαϊκά, δημοκρατικά, προοδευτικά, μεταρρυθμιστικά. Έναν οδικό άξονα για μια νέα αρχή για την προοδευτική παράταξη,  για έναν νέο δρόμο για την έξοδο από τα μνημόνια, για μια νέα πυξίδα για την Ελλάδα.›› υπογράμμισε ο κ. Καλοπήτας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.