Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κος Χ. Κόκκινος περιόδευσε στο νησί της Σύμης την Δευτέρα 13/4/2015 όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Σύμης κ. Παπακαλοδούκα και με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του νησιού.

Στα θέματα που συζήτησαν αναφέρθηκαν στα ζητήματα δημόσιας υγείας που αντιμετωπίζει το νησί και  στο οξύτατο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. Ο κος Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Κόκκινο για τις προσπάθειες και την διαβούλευση που κατέβαλλε στο τελευταίο ταξίδι του στη γείτονα Τουρκία, και ευχαρίστησε την Π.Ν.Α για την αρωγή στις ενέργειες του και στην ανάδειξη του θέματος.

Επίσης αναφέρθηκαν στον προγραμματισμό υλοποίησης των έργων του νέου ΕΣΠΑ(2014-2020) για το νησί αλλά και έργων που χρηματοδοτούνται σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΠΝΑ από ίδιους πόρους. Εκφράστηκε επίσης η αισιοδοξία για την τουριστική περίοδο που ξεκίνησε.

Κατά την παραμονή του στο νησί ο κος Κόκκινος επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο Σύμης όπου ευχαρίστησε τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος για την προσφορά τους, ιδιαίτερα στην αντιμετώπιση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης.

  • Νωρίτερα ο κος Χ. Κόκκινος επισκέφθηκε το μοναστήρι του Πανορμίτη όπου αντάλλαξε ευχές με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύμης κ.κ Χρυσόστομο, καθώς και με κληρικούς και πιστούς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.