«Επίσκεψη του Δημήτρη Γάκη στη Σύμη»

Οι Συμιακοί λένε ΟΧΙ στα τελεσίγραφα των δανειστών, ΟΧΙ στο φόβο, ΟΧΙ στην υποτέλεια. Λένε ένα ηχηρό ΝΑΙ στην αξιοπρέπεια, στην ανάπτυξη, στο μέλλον των παιδιών μας!

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου, Δημήτρης Γάκης, επισκέφτηκε σήμερα Τετάρτη 1η Ιουλίου τη Σύμη και συζήτησε με τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού για το επικείμενο Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015.

Οι πολίτες της Σύμης, υποδέχθηκαν με θετική διάθεση την απόφαση της κυβέρνησης να αντισταθεί στις έντονες πιέσεις των δανειστών και της νεοφιλελεύθερης θεσμικής ελίτ για επιβολή νέων μνημονίων, μεταφέροντας από την μικρή ακριτική αυτή γωνιά της Ευρώπης ένα ισχυρό μήνυμα Δημοκρατίας, Εθνικής αξιοπρέπειας, αλληλεγγύης και αποφασιστικότητας.

Στις συναντήσεις και τις συζητήσεις του Δημήτρη Γάκη με τους εργαζόμενους, τους επαγγελματίες του τουρισμού, τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού, παρά τα εκβιαστικά διλήμματα και το κλείσιμο των τραπεζών,  ήταν διάχυτη η αποδοχή του μηνύματος που στέλνει στον Ελληνικό λαό ο ΣΥΡΙΖΑ  για το δικαίωμα στην ελπίδα, στην αξιοπρέπεια, ψηφίζοντας ΟΧΙ την Κυριακή, για τα παιδιά μας και την πατρίδα μας. 

Οι Συμιακοί νοιώθουν περήφανοι που η κυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ αντιστέκεται στους εκβιασμούς και τις απειλές και επιμένει στην υπεράσπιση της αξιοπρέπειας και της Δημοκρατίας.

Οι Δωδεκανήσιοι στηρίζουν την επιλογή της κυβέρνησης, ενισχύουν τη διαπραγματευτική δύναμη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα  για να επιλέξουμε κυρίαρχα το μέλλον μας.

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.