Ο Δημοτικός Οργανισμός Πρόνοιας του Δήμου Ρόδου ανακοινώνει ότι αιτήσεις  στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό «Μ. Καβαρινού» και στο Κοινοτικό Προσχολικό Κέντρο Αγίων Αποστόλων  για την εγγραφή νηπίων ηλικίας από 2,5 έως 5 ετών,για το σχολικό έτος 2015-2016 , θα γίνονται δεκτές από τις 20 Μαΐου έως  και τις 15 Ιουνίου 2015.

Οι αιτήσεις πρέπει να συνοδεύονται από τα παρακάτω δικαιολογητικά :

  1. Ιατρική βεβαίωση από το Νοσοκομείο, ή τον προσωπικό σας παιδίατρο για τη σωματική υγεία και αρτιμέλεια του νηπίου. Επίσης πρόσφατα αποτελέσματα φυματαντίδρασης  καθώς και φωτοαντίγραφο εμβολίων από το βιβλιάριο υγείας του παιδιού(έντυπο που χορηγείται από το σταθμό) .
  2. Βεβαίωση εργασίας των γονέων καθώς και βεβαίωση ασφαλιστικών εισφορών τελευταίου τριμήνου.
  3. Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος της Δ.Ο.Υ. και αντίγραφο φορολογικής δήλωσης τρέχοντος οικονομικού έτους .Σε περίπτωση που δεν έχει ακόμη υποβληθεί φορολογική δήλωση , κατατίθεται η δήλωση εισοδημάτων του προηγούμενου οικ. έτους με ταυτόχρονη υποχρέωση προσκόμισης του νέου αντιγράφου φορολογικής δήλωσης.
  4. Υπεύθυνη δήλωση όπου θα αναφέρεται ποιος θα μπορεί να παραλαμβάνει το παιδί από το σταθμό σε περίπτωση εγγραφής του , το ποσό και το χρονικό διάστημα καταβολής των τροφείων καθώς και ότι το παιδί μπορεί να αυτοεξυπηρετείται στο χώρο της τουαλέτας .
  5. Υπεύθυνη δήλωση σχετικά με την οικονομική και οικογενειακή κατάσταση (το έντυπο χορηγείται από το σταθμό ) .
  6. Ληξιαρχική πράξη γέννησης του νηπίου(αυτεπάγγελτη αναζήτηση).
  7. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (αυτεπάγγελτη αναζήτηση).
  8. Άδεια παραμονής για τους αλλοδαπούς. Μεταφρασμένη οικογενειακή κατάσταση και μεταφρασμένη ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο σταθμό στο τηλ 22410-20034 κ. Δούρλια Ελένη για το Δ.Π.Σ.<< Μ. ΚΑΒΑΡΙΝΟΥ >>και  για το Κοινοτικό Προσχολικό .Κέντρο Αγ. Αποστόλων , στο τηλ. 22410-68053 (κ. Μπούτα Β).

Ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.

Πετράκης Σωτήρης

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.