ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΤΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ

 

20150426_025915Στον ετήσιο χορό του Χορευτικού Ομίλου Νέων και Φίλων Πάτμου, βρέθηκε το Σάββατο στην Αθήνα, η πολιτευτής και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Δωδεκανήσου, Μαρία Αγγέλου, συνοδευόμενη από τον συντονιστή Γαλατσίου Σπύρο Ασωνίτη.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η ΜαρίαΑγγέλουδήλωσε τα εξής:

« Είναι μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαισήμερα εδώ ανάμεσα σε Δωδεκανησίους κι όχι μόνο. Σε αυτή την αίθουσασήμεραεκπροσωπείταιολόκληρο το Αιγαίο, μέσω των πολιτιστικώνσυλλόγων σας. Πάτμος, Κρήτη, Ίμβρος και Σάμος. Και σας αξίζουν συγχωρητήρια γιατί στις δύσκολες μέρες που ζούμε εσείς εδώ στην πρωτεύουσα κρατάτε ζωντανά τα ήθη, τα έθιμα και την παράδοση μας. Κρατάτε ζωντανή την παραδοση μας. Κι η παραδοση μας είναι κομμάτι της εθνικής μας ταυτότητας, που τόσο απειλείται από τις εξελίξεις κι εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στηρίζουμε με κάθε μέσο. Συγχαρητήρια λοιπόν στον πρόεδρο σας τον Γιώργο Γαμπιεράκη και τους καλλιτέχνες και ενεργά μέλη του συλλόγου Ματθαίο Γιαννούλη και Αντώνη Γαμπιερακη για τη δράση τους αλλά και κάθε ένα από εσάς. Συγχαρητήρια.»

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.