Η Ομοσπονδία Τριτέκνων Ελλάδας (Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε) διαμαρτύρεται έντονα για τη συμπεριφορά και την επανειλημμένη ασυνέπεια λόγων και πράξεων της Κυβέρνησης στο θέμα των Οικογενειακών Επιδομάτων και προχωρά σε δυναμικές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα ως ακολούθως:

Την Πέμπτη 29/10/2015 και ώρα 10.00 π.μ. καλούνται οι Σύλλογοι – Μέλη και ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ – ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ, να διαμαρτυρηθούν με πανό έξω από τις Περιφέρειες ή τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, ώστε να εκφράσουμε δυναμικά τη ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ μας για τα οικογενειακά επιδόματα.

Την Πέμπτη 12/11/2015 συμμετέχουμε δυναμικά στα αγωνιστικά συλλαλητήρια των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ και οι περιφερειακοί Σύλλογοι καλούνται να συμμετέχουν με δικά τους πανό στις συγκεντρώσεις και τις πορείες διαμαρτυρίας των κατά τόπους Εργατικών Κέντρων.

O Σύλλογος Ρόδου θα βρεθούμε μπροστά στο Δημαρχείο.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ!

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΡΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ

Τις τελευταίες μέρες οι τρίτεκνοι της χώρας γινόμαστε μάρτυρες της επαναλαμβανόμενης κοροϊδίας εκ μέρους της κυβέρνησης όσον αφορά στην καταβολή των προνοιακών επιδομάτων. Οι αλλεπάλληλες αναβολές, οι αστήριχτες δικαιολογίες έχουν φέρει σε απόγνωση τους δικαιούχους και έχουν οξύνει ακόμα περισσότερο την ήδη προβληματική τους κατάσταση.

Οι τρίτεκνες οικογένειες, που με πρόσχημα την κρίση, σήμερα είναι σε τραγική κατάσταση από τα γενικότερα μέτρα της κυβέρνησης, με τις μαζικές περικοπές μισθών, συντάξεων, την υπερφορολόγηση και την ανεργία, δέχονται ακόμα ένα πλήγμα, αφού σε κάθε περίπτωση χιλιάδες δικαιούχοι στερήθηκαν για αρκετές ημέρες το πενιχρό προνομιακό επίδομα που τους είναι αναγκαίο για να αντιμετωπίσουν τις εξαθλιωτικές συνθήκες διαβίωσης.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΡΟΔΟΥ διαμαρτύρεται έντονα για τη συμπεριφορά και την επανειλημμένη ασυνέπεια λόγων και πράξεων, τον ΕΝΦΙΑ , την επιβολή ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση την συνεχή υποβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης με την έλλειψη υποδομών και τις περικοπές έμψυχου δυναμικού και απαιτεί:

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΚΡΟΒΑΤΙΣΜΟΙ στις πλάτες των εξαθλιωμένων τρίεκνων οικογενειών της χώρας. ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ν’ αποπροσανατολίζουν και να εξοντώνουν την ελληνική οικογένεια . ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ! Ο ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΡΙΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΙΣ 12.30 ΌΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΊΣ ΤΡΊΤΕΚΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΕΚΕΙ..

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΡΟΔΟΥ .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.