555 ψήφους έχει καταφέρει ήδη να συγκεντρώσει ο 22χρονος Άγγελος Κούλλαρος, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο και σήμερα συμμετέχει στο διαγωνισμό για τους 100 καλύτερους DJ, που πραγματοποιείται από τη σελίδα “Be The One”. Οι επισκέπτες, καλείσθε να ψηφίσετε έναν και μόνο υποψήφιο ταλαντούχο DJ για τις ηλικίες από 16 έως 24 ετών, που θα τον φέρουν ανάμεσα στους DJ Top100.

Ο Angel K (Άγγελος Κούλλαρος), γεννήθηκε το 1993 και μεγάλωσε στη Ρόδο. Τα παιδικά του χρόνια ο πατέρας του, DJ από τη δεκαετία των 80s, του εμφύσησε την αγάπη του για τη μουσική. Η πρώτη του επαφή με τη μουσική και το μιξάρισμα, ήταν στην ηλικία των 14, με Soulful, Disco και Acid Jazz, μουσικές εμπνευσμένες και υπό την καθοδήγηση του πατέρα του. Ο ίδιος μεγαλώνοντας, έχει εμφανιστεί, τόσο σε clubs, Beach Bars, όσο και σε προσωπικά πάρτι του νησιού της Ρόδου και σε άλλα μέρη της Ελλάδας, όπως:  Paradiso Beach , L’apperitivo , Club,CLO (Resident), Smooth, Chaplins, Elli, Hamam Club Kos, μikro Rhodes, Mozaik, Da Club.
Ο Άγγελος συμμετείχε και σε δύο μεγάλα festival με πάνω από 5.000 κόσμο. • Lindos Full Moon • Pefkous Moonlight
Ψηφίστε για τον Άγγελο εδώ
ΚΟΥΛΛΑΡΟΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.