Νέο τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε σήμερα στις 08.45 το πρωί στη διασταύρωση των φαναριών στα Μαριτσά, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Black Monday.gr. Από την πρόκληση του ατυχήματος τραυματίστηκε ένας εκ των οδηγός, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Κατά τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, στις 08.45 το πρωί, δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους στη διασταύρωση στα φανάρια στα Μαριτσά. Με την πρόκληση του ατυχήματος, τραυματίστηκε ο ένας εκ των οδηγών (άνδρας), ο οποίος εάν και κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου, προκειμένου να τον απεγκλωβίσει, τελικώς κατάφερε να βγει από το όχημά του νωρίτερα. Ο τραυματίας, έχει ήδη μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Έρευνα για την εξακρίβωση των ακριβών αιτιών πρόκλησης του ατυχήματος, ενεργεί το προσωπικό του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου. 

ΤΡΟΧΑΙΟ 2 ΤΡΟΧΑΙΟ 1

ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΑΡΙΤΣΑ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΑΡΙΤΣΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΑΡΙΤΣΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΑΡΙΤΣΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΑΡΙΤΣΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΑΡΙΤΣΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΑΡΙΤΣΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΑΡΙΤΣΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΑΡΙΤΣΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΑΡΙΤΣΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΑΡΙΤΣΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΑΡΙΤΣΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΑΡΙΤΣΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΑΡΙΤΣΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΑΡΙΤΣΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΑΡΙΤΣΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΑΡΙΤΣΑ

Φωτογραφικό υλικό: ΑΦΟΙ ΣΙΕΧ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.