«Απάντηση σε δημοσιεύματα σχετικά με λύσεις σε προβλήματα της Καρπάθου»

Με αφορμή δημοσιεύματα στα τοπικά ΜΜΕ, όσον αφορά τη λύση ζητημάτων τα οποία απασχολούσαν χρόνια την κοινωνία της Καρπάθου, και προς αποκατάσταση της αλήθειας, η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου ενημερώνει το Δωδεκανησιακό λαό πως:

  • Ο καρπαθιακός λαός δεν ξεχνά πως τα δυο ασθενοφόρα – δωρεά φίλων της Καρπάθου σάπιζαν για τρία σχεδόν χρόνια λόγω αδράνειας των τοπικών αρχών και κυβερνώντων, ενώ χρειάστηκε μόλις ένας μήνας για τις υπογραφές δύο υπουργών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και την παραχώρησή τους στο Κέντρο Υγείας Καρπάθου τον Απρίλιο και Μάιο του 2015. Όλοι κρινόμαστε, ειδικότερα όταν κάποιοι φωτογραφίζονται με τις κρατικές πινακίδες των ασθενοφόρων, τη στιγμή που προεκλογικά το Γενάρη του 2015 οι ίδιοι «παραχωρούσαν» στο Κ.Υ. Καρπάθου τα ασθενοφόρα με γερμανικές πινακίδες!
  • Η υπόθεση που δημοσιεύτηκε σχετικά με το Κέντρο Υγείας Καρπάθου αφορά πόρισμα των Επιθεωρητών Υγείας που το επισκέφθηκαν μόλις τον Αύγουστο του 2015, με πρωτοβουλία του τότε Υπουργού Υγείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ώστε να διαπιστωθούν όλα όσα για χρόνια είχαν καταγγελθεί επανειλημμένα και παρέμεναν στα συρτάρια των αρμοδίων για κάλυψη «ημετέρων», οι οποίοι επ’ ουδενί είχαν διάθεση λύσης των προβλημάτων αυτών. Ο καρπαθιακός λαός γνωρίζει, συγκρίνει και αναγνωρίζει τι άλλαξε στο Κέντρο Υγείας Καρπάθου.
  • Η δρομολόγηση επιπλέον ακτοπλοϊκής γραμμής μεταξύ Ρόδου – Καρπάθου πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα του Δήμου Καρπάθου και συντονισμένες προσπάθειες του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ με τους βουλευτές του νομού, με κατάθεση της συγκεκριμένης πρότασης από τη μεριά τους στο Υπουργείο Ναυτιλίας.

Συνοψίζοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου ξεκαθαρίζει πως είναι τελείως εκτός της κουλτούρας μας να διεκδικούμε δάφνες προβολής για όσα συνεισφέρουμε στις τοπικές κοινωνίες. Για μας αυτό που έχει σημασία είναι να υπάρχει λύση σε κάθε ουσιαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας. Όμως, η συνεχής απόπειρα καπήλευσης για ίδιον όφελος ενεργειών και λύσεων της κυβέρνησης σε προβλήματα του τόπου μας, από τον οποιονδήποτε, δεν μπορεί να μένει εσαεί αναπάντητη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.