Οι εργασίες κατασκευής του ΧΥΤΑ Νότιας Ρόδου και η γενικότερη ενημέρωση όλων των εμπλεκομένων παραγόντων στην κατασκευή του έργου, ήταν το αντικείμενο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου, υπό τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Αθηνόδωρο Κωνσταντίνου, παρουσία και των αντιδημάρχων Ανάπτυξης Γιώργου Πόκκια και Καθαριότητας Μιχάλη Παλαιολόγου, καθώς και εκπροσώπων της αναδόχου εταιρείας.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του έργου, η έναρξη των εργασιών  κατασκευής του ΧΥΤΑ  τοποθετείται χρονικά στο τέλος Μαϊου και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο του 2016.

«Το σημαντικό αυτό έργο κατασκευής χώρου υγειονομικής ταφής απορριμμάτων, θα λύσει το χρόνιο πρόβλημα της ευρύτερης περιοχής της Νότιας Ρόδου, ενώ παράλληλα θα εξυπηρετεί και τις περιοχές των δημοτικών ενοτήτων Λινδίων και Ατταβύρου» υπογραμμίζει ο κ. Κωνσταντίνου.

Να σημειωθεί ότι το έργο είναι προϋπολογισμού 6,9 εκατομμυρίων ευρώ, από πόρους του ΕΣΠΑ.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.