Αφήνοντας ένα αρκετά μεγάλο χρονικό περιθώριο να «τρέξει» μετά τη σφαγή της ομάδας μας στον «τελικό» του πρωταθλήματος, έτσι ώστε να δούμε τις αντιδράσεις από τους ανθρώπους που έχουν κάνει πολλά χιλιόμετρα για το Ελάφι μας και βρίσκονται στο… πλευρό του σημερινού προέδρου της Ε.Π.Σ.Δ., διαπιστώσαμε πως οι «απειλές» παρέμειναν ΜΟΝΟ στα λόγια!

Υπενθυμίζουμε στα τρία βασικά στελέχη της πλειοψηφίας (λες και υπάρχει και μειοψηφία) της Ε.Π.Σ.Δ., που διατυμπανίζουν πως είναι ΡΟΔΟΣ και συγκεκριμένα στον αντιπρόεδρο της ένωσης και παλιό μέλος της διοίκησης της ομάδας μας, Γιώργο Παυλίδη, το επί πολλά χρόνια μέλος του συνδέσμου μας, Δήμο Λουιζίδη και τον πρόεδρο της επιτροπής πρωταθλήματος, Χρυσόστομο Ψέλλα, που έχει διατελέσει επί συναπτά έτη διευθύνων σύμβουλος της ομάδας μας, αλλά και πρόεδρος της στην δύσκολη χρονιά της Δ’ Εθνικής, πως δεν αρκεί να λέμε πως είμαστε ΡΟΔΟΣ, αλλά πρέπει και να το δείχνουμε όταν χρειαστεί και να συστρατευτούν στον δίκαιο αγώνα της ομάδας μας για καθαίρεση του προέδρου της Ένωσης, μετά και τα όσα συνέβησαν στον «τελικό» του πρωταθλήματος.

Τους ζητάμε ξεκάθαρα, να κάνουν αυτό που έπρεπε να είχε γίνει την πρώτη κιόλας ώρα μετά την ντροπή της 29ης του Απρίλη, να παραιτηθούν.

– Υ.Γ.: Ακόμα περιμένουμε τη συνάντηση μας κύριε «βουλευτά»… Με το πάσο σας…

Σ.Φ. ΡΟΔΟΥ “Η ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΆ”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.