ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

-ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΕΡΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

-ΣΕ 7 ΝΗΣΙΑ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΛΠΕΣ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου. Συνολικά ψήφισαν 153 Αρχιτέκτονες σε 7 νησιά (Ρόδο, Κω, Κάλυμνο, Κάρπαθο, Λέρο, Πάτμο και Αστυπάλαια).

Σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές ψήφισαν 18 επιπλέον Αρχιτέκτονες, ενώ στήθηκαν κάλπες σε 2 επιπλέον νησιά. Τόσο η ηχηρή προσέλευση, όσο και τα αριθμητικά αποτελέσματα των εκλογών, καταδεικνύουν έμπρακτα την αναγνώριση και την ουσιαστική στήριξη των Δωδεκανήσιων Αρχιτεκτόνων ως προς το έργο του Συλλόγου, δίνοντας ώθηση για μία ακόμα περισσότερο δυναμική συνέχεια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των εκλογών:

  • Οι υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο (απαρτίζεται από 5 Αρχιτέκτονες) έλαβαν:
Σκιαδόπουλος Γιώργος 107
Περνάρης Γιώργος 88
Ματσαμάς Γιάννης 79
Τσιώκα Ανθούλα 64
Ζαρίφης Νίκος 58
Παπαγρηγορίου Νίκος 50

  • Οι υποψήφιοι για την Εξελεγκτική Επιτροπή (απαρτίζεται από 3 Αρχιτέκτονες) έλαβαν:
Ράμμος Νίκος 83
Μαργιέ Αναστασία 67
Διακομανώλη Μαρία 57

Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων ευχαριστεί θερμά:

  • Όλους τους συναδέλφους που προσήλθαν στις κάλπες,
  • Όλους τους συναδέλφους που ήταν υποψήφιοι στις εκλογές,
  • Όλους τους συναδέλφους που απάρτιζαν τις εφορευτικές επιτροπές στα νησιά:

κκ Ανδρέου Μαριέττα, Γιαλλούσης Στυλιανός, Γκαβογιάννης Νικήτας, Διακογιάννη Γαβριέλλα, Καμπούρης Παύλος, Κισανάκη Αργυρώ, Κομηνέας Κωνσταντίνος, Μαθιουδάκη Μαρία,  Μαρουλλάκης Γιάννης, Ματθαίου Κωνσταντίνος,  Μπερτζουάνης Νικόλαος, Νικηφόρος Γεώργιος, Νισύριος Μιχαήλ, Παναγάκη Σταματία, Πίντζου Χριστίνα, Σακελαροπούλου Παναγιώτα, Στριγκλόγιαννης Σέργιος, Σωτηράκη Ξανθή, Τρικοίλη Μαρία και Τσαγκάρης Νικήτας.

Ερωτηθείς για τα αποτελέσματα των εκλογών, ο κ Γιώργος Σκιαδόπουλος τόνισε:

«Κατά τη διάρκεια της χειρότερης περιόδου για τον κλάδο των Αρχιτεκτόνων και γενικότερα των ελεύθερων επαγγελματιών, οι Δωδεκανήσιοι Αρχιτέκτονες έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Η μαζική προσέλευση και τα εκλογικά αποτελέσματα, αφενός μας τιμάνε ιδιαίτερα, αφετέρου μας δίνουν μεγαλύτερη δύναμη για τις μεγάλες μάχες που έχουμε μπροστά μας. Θα επιμείνουμε να αντιστεκόμαστε και να μαχόμαστε για τα αυτονόητα και τα κεκτημένα που αδίκως χάνουμε καθημερινά.

Αποτελεί ομόφωνη απόφαση της τελευταίας μας Γενικής Συνέλευσης να γίνουν όλοι οι Αρχιτέκτονες ακόμα πιο ενεργοί στις πολυδιάστατες δράσεις του Συλλόγου μας μέσα από τη σύσταση διευρυμένων και πολλαπλών ομάδων εργασίας. Θα δομήσουμε ένα πλαίσιο ισχυρότερων συνεργασιών με τους συναδέλφους μας σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου. Η ηχηρή τους προσέλευση στις εκλογές καταδεικνύει την επιθυμία τους να συμμετέχουν και να προσφέρουν.»

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.