ΚΑΠΑΚΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ 2Η δράση «Μαζεύω καπάκια Μοιράζω χαμόγελα» του Σώματος Εθελοντών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρόδου, έκανε την υπόσχεση της πράξη για άλλη μια φορά. Την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου, παραδώσαμε στον μικρό Γιώργο Καλογεράκο μαθητή του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Κατερίνης, ο οποίος αντιμετωπίζει χρόνια κινητικά προβλήματα, ένα ολοκαίνουριο πτυσσόμενο τηλεχειριζόμενο ανυψωτικό γερανό, ARDOO Caresafe 140, που θα λύσει τις λειτουργικές του ανάγκες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα Σχολεία, τους συλλόγους, τους φορείς τους μεμονωμένους πολίτες,ολα τα σημεία συλλογής μας σε όλη την Ελλαδα, τις μεταφορικές εταιρείες Γραμμή Ρόδου, Ηροδοτος και Εγνατία ΕΠΕ,την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ιδιαιτερα τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Χρήστο Ευστρατίου, για την έμπρακτη στήριξή τους στην προσπάθεια να δώσουμε χαρά σε έναν ακόμα συνάνθρωπο μας και τέλος όλους τους εθελοντές και ειδικά την ομάδα της δράσης μας που συνεχίζει να δουλεύει ακατάπαυστα και ακούραστα.

Η προσπάθεια μας συνεχίζεται, καθώς ενα άλλο παιδί, μια αλλη οικογενεια θα περιμένουν με ανυπομονησία να γίνει το ονειρο τους πραγματικότητα. Ένα πλαστικό σκουπίδι για εμάς όπως το καπάκι, είναι μια ανάσα για κάθε παιδάκι με αναπηρία.

ΚΑΠΑΚΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ 1

ΚΑΠΑΚΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ

6 Σχόλια

 1. Ξένη

  Έχω μαζέψει μια σακούλα απορριμμάτων και δεν ξέρω που τα δίνουν… Βρίσκομαι Περαία Θεσσαλονίκης

  Απάντηση
  • Μπιζού

   Ρωτήστε στα σχολεία της περιοχής σας! Όλοι οι εκπαιδευτικοί μαζεύουν!

   Απάντηση

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.