Την Κυριακή δίνουμε ραντεβού στον Άγιο Ισίδωρο

και καθαρίζουμε εθελοντικά το χωριό!

Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Ισιδώρου Στέλιος Βονάκης, απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες να συμμετάσχουν την Κυριακή 10 Μαΐου 2015, στον εθελοντικό καθαρισμό του χωριού. Συγκεκριμένα, η Κοινότητα Αγίου Ισιδώρου διοργανώνει ανοιξιάτικο εθελοντικό καθαρισμό, όντας αποφασισμένη να συνεχίσει την προσπάθεια που καταβάλλεται για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση αναφορικά με την ενδυνάμωση του θεσμού του εθελοντισμού.

Δια μέσου της συγκεκριμένης εκστρατείας – καμπάνιας, στοχεύεται να καθαριστεί το χωριό σταδιακά Σαββατοκύριακο παρά Σαββατοκύριακο, από εγκαταλελειμμένα και πεπαλαιωμένα αντικείμενα, καθώς επίσης να κοπούν τα χόρτα από τους δρόμους και τα διάφορα στενάκια του χωριού με χορτοκοπτικά εργαλεία που προσφέρει η Παναγροτική Ρόδου. Επιχείρηση, η οποία στέκεται δίπλα στην Κοινότητα σε κάθε είδους προσπάθειά τους.

«Σας παρακαλώ πολύ δώστε το παρών όσοι περισσότεροι μπορείτε για να αλλάξουμε την εικόνα του χωριού μας και να δώσουμε ισχυρό μήνυμα της απόδοσης του εθελοντισμού και σε άλλες κοινότητες», σημειώνει στο σχετικό κάλεσμά του ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Ισιδώρου Στέλιος Βονάκης, καθορίζοντας ως σημείο συνάντησης τον προαύλιο χώρο της Κοινότητας την Κυριακή στις 9 το πρωί.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.