Θέμα : Ειδοποίηση προς τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Ρόδου

 

            Ειδοποιούνται οι κυνηγοί – μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Ρόδου, ότι την 31η Μαϊου 2015, ημέρα Κυριακή και ώρα 10.00΄(πρωινή) στην αίθουσα του  ΑΚΤΑΙΟΝ, επαναλαμβάνεται η ματαιωθείσα Τακτική Γενική Συνέλευση.

Εκ του Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.                                                                   Ο Γεν. Γραμματεύς

 

(Χατζηνικήτας Κων/νος)                                                    (Μαστρογεωργίου Ιωάννης)

Από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ρόδου, ανακοινώνεται για μια ακόμη φορά, ότι απαγορεύεται αυστηρά, λόγω της περιόδου αναπαραγωγής των θηραμάτων, η εκπαίδευση κυνηγετικών σκύλων σε όλο το νησί, πλην των ζωνών εκπαίδευσης που έχουν οριστεί από την Δασική Υπηρεσία. Τις προσεχείς ημέρες και για όλο το διάστημα έως την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου, θα διενεργούνται εντατικοί έλεγχοι από την Θηροφυλακή και σε συνεργασία με το Δασαρχείο, και θα βεβαιώνονται παραβάσεις για όσους εκπαιδεύουν παράνομα, αλλά και διοικητικά πρόστιμα για τα σκυλιά που δεν φέρουν τσιπ αναγνώρισης και εμβόλιο κατά της λύσσας.

Τέλος, το ΔΣ του Κυνηγετικού Συλλόγου καλεί τα μέλη του όπως παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή 31 Μαϊου και ώρα 10:00π.μ. στην αίθουσα του Ακταίον.

 

 

 

Εκ του Δ.Σ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.