Με την εκλογή αντιπροσώπων  από το ΠΑΣΟΚ Δωδεκανήσου ολοκληρώνεται την Κυριακή 24 Μαΐου η  διαδικασία  για το συνέδριο του Κινήματος που θα γίνει στις 5, 6 και 7 Ιουνίου στην Αθήνα. Η εκλογή των αντιπροσώπων θα γίνει με ψηφοφορία από τις 8 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο Ακταίον της Ρόδου.

Δικαίωμα του “εκλέγειν” έχουν τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ ενώ δικαίωμα του “εκλέγεσθαι” ως αντιπρόσωποι στο συνέδριο θα έχουν μόνο τα μέλη.

Τα μέλη κατά την ψηφοφορία έχουν την υποχρέωση να επιδεικνύουν την αστυνομική ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο που αποδεικνύει την ταυτοπροσωπία τους. Οι υποψήφιοι πρέπει απαραίτητα να είναι μέλη του Κινήματος στην αντίστοιχη οργάνωση.

 Λόγω της ιδιαίτερα δύσκολης οικονομικής κατάστασης του ΠΑΣΟΚ κάθε μέλος που θα συμμετέχει στην ψηφοφορία θα καταβάλει το ποσό των 3 € το οποίο θα αναγράφεται στην αντίστοιχη στήλη της κατάστασης ψηφισάντων.

Για το ΠΑΣΟΚ

Τιμόθεος Παρασκευάς

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.