ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ www.blackmonday.gr

Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι» ενημερώνει σχετικά με το 18ο Καρναβάλι Σορωνής Ρόδου:

Η Καρναβαλική παρέλαση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή της Αποκριάς, 26 Φεβρουαρίου 2017, στις 15:00. Παρουσιαστές θα είναι ο ραδιοφωνικός παραγωγός Ματθαίος Χατζηγεωργίου και η θεατρολόγος Βίκυ Θεολόγη.

Ακόμα: το Σαββάτο 18 Φεβρουαρίου από τις 22:00, Grand Maske Party στο Bar «Πάει Καιρός» με ελεύθερη είσοδο και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 20:00, με σημείο εκκίνησης το Λαογραφικό Σπίτι Σορωνής, ξεκινάμε τις παραδοσιακές «Καμουζέλες».

Ευχαριστώντας από καρδιάς όλους και όλες τους Καρναβαλιστές που δίνουν φαντασία, ψυχή, χρόνο αλλά και χρήμα για τις κατασκευές που ομορφαίνουν την καρναβαλική παρέλαση, προσκαλούμε όλους όσους θέλουν να συμμετέχουν (με πεζοπόρα τμήματα ή καρναβαλικά άρματα), να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα τηλέφωνα 6975300157, 6974707727, 6932541810, 6978946428 ή στο ampernalli@gmail.com.

Ευχαριστούμε τους μεγάλους χορηγούς: Ωδείο Αιγαίου, Βιβλιοχαρτοπωλείο «Η Πηγή», «Το Ψωμί του Παππού», Κρεοπωλείο «Στρατή», Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Unicorn», SuperMarket Bazzar Αντωνάκης Κωνσταντίνος, Σχολή οδηγών Μιχάλης Κασέρης.

Συνδιοργάνωση: Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού-Αθλητισμού Ρόδου και Δημοτική Κοινότητα Σορωνής. Πληροφορίες: ampernalli.gr, facebook.com/ampernalli.

το ΔΣ του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου

«Το Αμπερνάλλι»

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.