Την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015, διοργανώνεται ο δεύτερος εθελοντικός καθαρισμός από την Τοπική Κοινότητα Αγίου Ισιδώρου, ύστερα και από την επιτυχία που κατέγραψε ο πρώτος εθελοντικός καθαρισμός που διοργανώθηκε στην περιοχή.

Ο εθελοντικός καθαρισμός θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί της Κυριακής 7 Ιουνίου 2015 και θα έχει ως σημείο εκκίνησης τον προαύλιο χώρο της Κοινότητας.

Ο πρώτος εθελοντικός καθαρισμός, που είχε ανακοινώσει ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Ισιδώρου Στέλιος Βονάκης, απευθύνοντας κάλεσμα στους πολίτες να συμμετάσχουν, είχε στεφθεί από απόλυτη επιτυχία

Συγκεκριμένα, η Κοινότητα Αγίου Ισιδώρου, είχε διοργανώσει ανοιξιάτικο εθελοντικό καθαρισμό, το οποίο και καθιέρωσε να πραγματοποιείται ανά 15 ημέρες, προκειμένου να συνεχιστεί η προσπάθεια για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών, αναφορικά με την ενδυνάμωση του θεσμού του εθελοντισμού.

Δια μέσου της συγκεκριμένης εκστρατείας – καμπάνιας, θα καθαριστεί το χωριό σταδιακά Σαββατοκύριακο παρά Σαββατοκύριακο, από εγκαταλελειμμένα και πεπαλαιωμένα αντικείμενα, καθώς επίσης θα κοπούν τα χόρτα από τους δρόμους και τα διάφορα στενάκια του χωριού με χορτοκοπτικά εργαλεία που προσφέρει η Παναγροτική Ρόδου.

Ο καθαρισμός δε, λαμβάνει χώρα μετά μουσικής, αφού τα μεγάφωνα της Κοινότητας μεταδίδουν τραγούδια, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη διάθεση στους συμμετέχοντες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.