Επίσκεψη του Δημάρχου Ρόδου στο νοσοκομείο Ρόδου

να ευχηθεί στο νεογέννητο της Abraha Clizabeth

Το νεογέννητο αγοράκι που άνοιξε προχθές τα μάτια του στον ήλιο της Ρόδου μετά την διάσωση της μητέρας του Ε.Α. από το θλιβερό ναυάγιο, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Προστασίας και Προαγωγής Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής, κ. Άννα Ζωάννου, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Επικοινωνίας και ΜΜΕ κ. Ελευθέριο Χατζηιωάννου και την Πρόεδρο τη Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Δ.Σ. Ρόδου κ. Π. Βαρδέλη.

 

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στη μητέρα του νεογέννητου να είναι καλορίζικο και καλότυχο και του χάρισε συμβολικά αρχαίο νόμισμα με το έμβλημα του θεού Απόλλωνα και το Ρόδο της Ρόδου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού το μετάλλιο του σημερινού Μαραθωνίου και η αντιδήμαρχος Πρόνοιας το λεύκωμα της Ρόδου με τις γραπτές ευχές του δημάρχου διαβεβαιώνοντας την ότι ο Δήμος της Ρόδου αλλά και όλοι οι Ροδίτες-σες είναι στο πλευρό τους.

 

Η μητέρα του παιδιού συγκινημένη για την αγάπη που δέχθηκε από όλους τους Ροδίτες ευχαρίστησε στο πρόσωπο του δημάρχου για ακόμη μια φορά τον άνθρωπο που της έσωσε την ζωή και της έδωσε την μεγαλύτερη χαρά να φέρει στον κόσμο ένα πανέμορφο μωράκι αλλά και όλους τους Ροδίτες –σες που της συμπαραστάθηκαν.

 

Αποχαιρετώντας την ο Δήμαρχος την ευχαρίστησε για το δώρο που του ανταπέδωσε την ημέρα των γενεθλίων του να βαφτίσει και εκείνος μαζί με την κ.  Π. Βαρδέλη και τον άνθρωπο που της έσωσε την ζωή το νεογέννητο.

DSC_0014 DSC_100 IMG_0922 IMG_0927

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.