Παρακαλούμε να προσέλθετε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα γίνει στις  22/04/2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ στο Δημοτικό Μέγαρο (αίθουσα συνεδριάσεως του Δημ. Συμβουλίου) με τα εξής θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1) Ανάκληση η μη της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας του καταστήματος της κ. Ιωαννίδη Ιωάνννας στη Λίνδο. (Θέμα από αναβολή)

2) Ανάκληση η μη της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας του καταστήματος του κ. Καραγεωργίου Κων/νου στη Λίνδο. (Θέμα από αναβολή)

3) Ανάκληση η μη της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας του καταστήματος του κ. Χρονόπουλου Νικολάου στη Λίνδο.

4) Ανάκληση η μη της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας του καταστήματος των: 1) ΑΦΟΙ ΜΑΛΙΑΚΑ ΕΠΕ 2) Γ. ΓΙΑΝΝΙΑΣ- Τ. ΓΙΑΝΝΙΑΣ ΟΕ 3) ΧΑΡΟΒΑΣ ΤΟΥΡΛΟΥΓΚΟΣ ΟΕ 4) ΧΑΤΖΗΣΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΟΜΝΑ 5)Μ. Νικολιδάκης & Σια ΕΕ. 6) ΦΩΤΙΟΥ ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΣ ΟΕ.

5) Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος στον κ. Γιαννούλη Αντώνιο στην Τ.Κ. Μονολίθου.

6) Έγκριση της υπ’ αριθ. 66/2015 απόφασης του Συμβουλίου της Δημ. Κοιν. Ρόδου για «Έγκριση Πολεοδομικής Μελέτης του Αστικού Οικοδομικού Συνεταιρισμού Λινδίων Ρόδου «Ο Κλεόβουλος» στην θέση «Ροδοπούλα» Δήμου Ρόδου, Νομού Δωδεκανήσου.»

7) Έγκριση της υπ’ αριθ. 82/2015 απόφασης του Συμβουλίου της Δημ. Κοιν. Ρόδου για «Καθορισμό θέσεων και δραστηριοτήτων υπαίθριου στάσιμου εμπορίου για μικροπωλητές παραγωγούς και καλλιτέχνες.

8)Έγκριση της υπ’ αριθ. 1/2015 απόφασης του Συμβουλίου της Δημ. Ενότητας Λίνδου, περί «Αποχαρακτηρισμού τμήματος Κτηματολογικής Οδού εντός του οικιστικού θύλακα της Μικρής Παραλίας του Οικισμού της Λίνδου.

9)Έγκριση της υπ’ αριθ. 10/2015 απόφασης του Συμβουλίου της Δημ. Κοινότητας Αρχαγγέλου, περί «Αποχαρακτηρισμού τμήματος Κτηματολογικής Οδού που διέρχεται από τον αύλειο χώρο και το κτίριο του Γυμνασίου – Λυκείου Αρχαγγέλου ΚΜ 5779Α γαιών Αρχαγγέλου.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.