Θέμα: Φιλαρμονική Δήμου Ρόδου.

Η Φιλαρμονική του Δήμου Ρόδου με συνεχή παρουσία στις εθνικές μας επετείους, στις τοπικές μας εκκλησιαστικές εορτές, στους ετήσιους εορτασμούς των Χριστουγέννων και του Πάσχα, αλλά και όλο το καλοκαίρι στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου μας, αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμπολίτες μας και στους ξένους επισκέπτες που έχουν την ευκαιρία να την ακούν σε σημεία της πόλης μας, αλλά και σε Δημοτικές -Τοπικές Κοινότητες του νησιού μας.

Στο πλαίσιο των μουσικών εργαστηρίων του ΔΟΠΑΡ, η Φιλαρμονική Ρόδου με την καθοδήγηση του αρχιμουσικού Δημήτρη Χαλκιά και των μουσικών της παραδίδουν μαθήματα μουσικής δωρεάν με στόχο την δημιουργία φυτωρίου στην Φιλαρμονική Ρόδου.

Η παρουσία των μικρών παιδιών στην Φιλαρμονική του Δήμου Ρόδου κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου 1940 έδειξε την πρόοδο που έχει γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι σημαντικό αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί και ακόμη περισσότερα παιδιά να ενταχθούν στο φυτώριο της Φιλαρμονικής Ρόδου.

Θερμά συγχαρητήρια στον αρχιμουσικό, στους μουσικούς της Φιλαρμονικής του Δήμου Ρόδου και στα παιδιά για την εξαιρετική παρουσία τους.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.