Η Διοίκηση του Φοίβου Κρεμαστής βρίσκεται από την πρώτη μέρα της εκλογής της σε αγαστή συνεργασία με την επιτροπή των Ακαδημιών, με σκοπό την καλύτερη δυνατή λειτουργία τους, που σκοπό θα έχει την εκμάθηση των ποδοσφαιρικών κανόνων στα μικρά παιδιά, αλλά και την ανάδειξη του ταλέντου τους στο άμεσο μέλλον.

Το ΔΣ του συλλόγου και η επιτροπή βρίσκονται στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσουν σήμερα τους προπονητές που θα οδηγήσουν τα παιδιά του Φοίβου στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι από τώρα και μέχρι την ενηλικίωση τους.

Οι τέσσερις προπονητες που αναλαμβάνουν αυτό το πολύ δύσκολο έργο είναι

-Ο Χρήστος Καλαϊτζίδης που παραμένει στην ομάδα

-Ο Νώντας Αξιώτης που ήταν και πέρυσι σε τμήμα των Ακαδημιών

-Ο Γιάννης Γιαννικάκης ο οποίος συμφώνησε πριν από λίγες μέρες

-Και ο Λάζαρος Καλημέρης ο οποίος προστίθεται φέτος στο προπονητικό τήμ των Ακαδημιών .

Από το τήμ αυτό αποχωρεί ο Πέτρος Ζουρούδης ο οποίος αναζητεί τον επόμενο προπονητικό του σταθμό και μάλιστα εκτός Ρόδου.

Ο Πέτρος Ζουρούδης ήταν ιδιαίτερα πετυχημένος και αγαπητός στα παιδιά και στους γονείς. Η Διοίκηση του Φοίβου τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στα παιδιά και στον σύλλογο γενικότερα και του εύχεται ολόψυχα καλή σταδιοδρομία και πολλές επιτυχίες στην προπονητική του καριέρα.

                                                                           ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.