Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 22 Μάη η συγκέντρωση που οργάνωσε η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΜΕ ΡΟΔΟΥ στην πλατεία Κύπρου,   ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης  και του ΝΑΤΟ για την εγκατάσταση βάσης σε νησί του Νοτιανατολικού Αιγαίου και πιθανότερα στην ΚΑΡΠΑΘΟ .

Στην συγκέντρωση πήραν μέρος πλήθος αντιπρόσωποι από διάφορους φορείς ,σωματεία, εργαζόμενοι και πολλοί συντοπίτες μας .

Το παρόν έδωσαν το Σωματείο Ιδιωτικών Υπάλληλων(Διοίκηση και εργαζόμενοι) ,εκπρόσωποι από σωματείο του ΟΤΕ ,συνδικαλιστές και εργαζόμενοι από το σωματείο των Ξενοδοχοϋπαλλήλων ,εργαζόμενοι στο Δήμο Ρόδου ,συνδικαλιστές και εργαζόμενοι στις κατασκευές, εκπρόσωποι της Πανεπιστημονικής Ρόδου, εκπαιδευτικοί ,φοιτητές και μαθητές, εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων σχολείων της Ρόδου ,και πολλοί συντοπίτες μας που ευαισθητοποιήθηκαν ενάντια σε αυτά τα σχέδια της Ελληνικής Κυβέρνησης και του ΝΑΤΟ.

Όλη την διάρκεια της συγκέντρωσης ,η επιτροπή μάζευε υπογραφές από όλους τους παρευρισκόμενους  , από τους διερχόμενους , και από τους γύρω επιχειρηματίες .   Αποφασίστηκε αυτό να συνεχιστεί στο αμέσως επόμενο διάστημα σε όλη την Ρόδο αλλά και σε όλα τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.