Το ΠΑΜΕ στους αγρότες της Ρόδου

Η σημερινή μέρα, είναι ημέρα αλληλεγγύης στην αγωνιζόμενη αγροτιά σε όλη τη χώρα. Συμπαραστεκόμαστε και στηρίζουμε τον αγώνα των αγροτών ενάντια στο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο, στον αγώνα για να μείνουν στα χωράφια τους, γιατί είναι κοινή η πάλη ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική που μας πνίγει όλους, εργαζόμενους, αγρότες, αυτοαπασχολούμενους κι επιστήμονες.

Οι αγρότες από τη Νότια και τη Δυτική πλευρά του νησιού έστησαν σήμερα μπλόκο λίγο μετά τα Κολύμπια στο ύψος της Τσαμπίκας. Από την αρχή της κινητοποίησης στο χώρο βρέθηκε αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ για να εκφράσει τη συμπαράστασή της. Ο λαός πρέπει και θα κλιμακώσει την πάλη του κόντρα στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης και επιχειρηματικών ομίλων.

Απορρίπτουμε τους εκβιασμούς και τα κάλπικα διλήμματα της κυβέρνησης και των άλλων κομμάτων της πλουτοκρατίας. Δεν υποχωρούμε. Με τον αγώνα μας, εργάτες και φτωχά λαϊκά στρώματα της πόλης και του χωριού, απαιτούμε να πάρουν πίσω το νόμο.

Καλούμε τους μαζικούς φορείς της περιοχής να βρίσκονται σε επαγρύπνηση.

Καλούμε τα εργατικά Σωματεία της περιοχής να συνεδριάσουν να εκτιμήσουν τις εξελίξεις, την απεργία της 4ης Φλεβάρη και με μαζικές διαδιακασίες να αποφασίζουν 48ωρη απεργία αν τελικά έρθει στη βουλή το νομοσχέδιο.

Γραμματεία Ρόδου του ΠΑΜΕ

12 Φλεβάρη 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.