32ο  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ 2015

                 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Τετάρτη 1/7/2015, ώρα  8:00 μ.μ. στο προαύλιο του ναϊδρίου του Αγίου Φανουρίου:

Θεατρική παράσταση από τη παιδική θεατρική ομάδα «Θεωρίων Τζούνιορ» του Συλλόγου Νέων Παραδεισίου “Ωρίωνας” με το παραμύθι της Ζωής Βαλάση «Το Χρθσολούλουδο».

Πέμπτη 2/7/2015 έως και Δευτέρα 6/7/2015, ώρα 9:15 μ.μ. στο προαύλιο του ναϊδρίου του Αγίου Φανουρίου:

Θεατρικές παραστάσεις από τη θεατρική ομάδα «Θεωρίων» του Συλλόγου Νέων Παραδεισίου «Ωρίωνας», με το θεατρικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλη «Η Αυλή Των Θαυμάτων».

Παρασκευή 10/7/2015, 5:30 μ.μ. στο Κοινοτικό Γήπεδο  Παραδεισίου:

Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας με τις εφηβικές ομάδες του Αθλητικού Συλλόγου Παραδεισίου «Κλεάνθης» και της «Renishaw Rangers» από το Sheffield της Μεγάλης Βρετανίας.

 

Σάββατο 11/7/2015, 8:30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία:

Παρουσίαση παραδοσιακών και λαϊκών χορών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παραδεισίου «Βιλλανόβα».

Βράβευση των αθλητών της εφηβικής ποδοσφαιρικής ομάδας «Renishaw Rangers» από το Sheffield της Μεγάλης Βρετανίας.

 

Κυριακή 12/7/2015, στην κεντρική πλατεία:

9:30 π.μ. θα γίνουν οι 5οι Λαϊκοί αγώνες δρόμου και ποδηλασίας εις μνήμην Εμμανουήλ Πότσου από τον Σύλλογο Νέων Παραδεισίου “Ωρίωνας” σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Παραδεισίου “Άθλος”.

8:30 μ.μ. θεατρική παράσταση από τη θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαριτσών «Κερωνιάτης» με το θεατρικό έργο των Παπαθανασίου – Ρέππα «Μπαμπάδες με Ρούμι».

Δευτέρα 13/7/2015:

7:00 μ.μ. στην κεντρική αίθουσα του Γυμνασίου, θα γίνουν τα εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής και φωτογραφίας από τα καλλιτεχνικά τμήματα του Συλλόγου Νέων Παραδεισίου «Ωρίωνας». Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά έως και 17/7/2015 έως τις 11:00 μ.μ.

8:30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία, θεατρική παράσταση  από τη παιδική θεατρική ομάδα «Θεωρίων Τζούνιορ» του Συλλόγου Νέων Παραδεισίου “Ωρίωνας” με το παραμύθι της Ζωής Βαλάση «Το Χρυσολούλουδο».

9:30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία, παρουσίαση χορευτικού προγράμματος με την Σχολή Χορού της Κωνσταντίνας Νταλαμάγκα Μιρόσαβιτς.

Τρίτη 14/7/2015:

 4:00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία, τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 από το Σύλλογο Νέων Παραδεισίου «Ωρίωνας» και τον Αθλητικό Σύλλογο Μπάσκετ Κρεμαστής «Ελπίδα».

8:00 μ.μ. στο προαύλιο του ναϊδρίου της Αγίας Μαρίνας, μουσικοχορευτική βραδιά από την

Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίου Νικολάου Παραδεισίου, με τη συμμετοχή των χορευτικών τμημάτων των  Πολιτιστικών Συλλόγων «Πρόοδος» Κρεμαστής, «Καλλιθέα» Κοσκινού, «Αίθωνας» Αρχαγγέλου και «Κ.Α.Π.Η.» Ρόδου.

Τετάρτη 15/7/2015, ώρα 8:30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία:

Παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρεμαστής «Πρόοδος».

Μουσική βραδιά με την Μαντολινάτα της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων.

Πέμπτη 16/7/2015, ώρα 7:30 μ.μ.:

Στο ναΐδριο της Αγίας Μαρίνας, θα τελεσθεί Πανηγυρικός Εσπερινός και θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με ζωντανή μουσική στην κεντρική πλατεία.

Παρασκευή 17/7/2015:

Α) Στις 7:00 π.μ. στο ναΐδριο της Αγίας Μαρίνας θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Ρόδου κ.κ. Κυρίλλου και θα ακολουθήσει περιφορά της εικόνας της Αγίας Μαρίνας, με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων – Ιαλυσού.

Β) Στις 7:30 μ.μ., απονομή επαίνων σε μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων που αρίστευσαν και σε μαθητές που εισήχθηκαν στα Τ.Ε.Ι. και Α.Ε.Ι. της χώρας μας.

Γ) Στις 8:30 μ.μ. παραδοσιακοί χοροί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παραδεισίου «Βιλλανόβα» και

Δ) Στις 10:00 μ.μ., παραδοσιακό γλέντι.

Παράλληλες εκδηλώσεις:

  • Από την 13/7 έως και 17/7/2015 και κάθε βράδυ, στην κεντρική αίθουσα του Γυμνασίου, θα

    λειτουργεί έκθεση ζωγραφικής και φωτογραφίας από το σύλλογο Νέων Παραδεισίου “Ωρίωνας”.

  • Από την 13/7 έως και την 17/7/2015 και κάθε βράδυ, στο προαύλιο του Κοινοτικού Γραφείου, θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου από το 3ο Σύστημα Προσκόπων Παραδεισίου.

             Ο Πρόεδρος

    της Δημοτικής Κοινότητας Παραδεισίου

                Κυριαζής Μιχαήλογλου

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.