Το ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής στο Ξενοδοχείο Sheraton Rhodes Resort, σε διδακτική επίσκεψη

Θέμα: Διδακτική επίσκεψη του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Α΄ Βαθμίδας Ρόδου στο Ξενοδοχείο Sheraton Rhodes Resort.

          Την Τρίτη 5 Μαΐου 2015 πραγματοποιήθηκε Διδακτική Επίσκεψη 35 μαθητών και μαθητριών του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής A΄ Βαθμίδας Ρόδου της Β/θμιας Εκπ/σης Δωδεκανήσου στο Ξενοδοχείο Sheraton Rhodes Resort στα πλαίσια των μαθημάτων της σχολικής επαγγελματικής εκπαίδευσης καθώς και της φυσικής αγωγής. Οι μαθητές/τριες γνώρισαν έναν σύγχρονο επαγγελματικό χώρο, έπαιξαν και αθλήθηκαν σε σύγχρονες εγκαταστάσεις και τέλος όλοι μαζί γευμάτισαν.

Ευχαριστούμε τον όμιλο Starwood, όλο το προσωπικό του Ξεν/χειου Sheraton και ειδικότερα τις υπεύθυνες κα Αστερόπη Παπαδάκη HR Development Executive, κα Αμαλία Κούβελα Γραμματέα Γενικού Δ/ντή, κα Ειρήνη Κουφού IT Administrator, κα Σταματία Βλάχου HR Trainee και κα Ραφαέλα Γιαννικού Sales Trainee, που για τρίτη χρονιά εργάστηκαν με μεράκι και ευαισθησία για την προετοιμασία της επίσκεψης αυτής, δίνοντάς στους μαθητές/τριες την ευκαιρία να γνωρίσουν τη δουλειά τους, να διδαχθούν ο ένας από την προσπάθειά του άλλου, μέσα από τη δημιουργικότητα και την επικοινωνία σε ένα σύγχρονο εργασιακό χώρο.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, στους γονείς τους, αλλά και στους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι στηρίζουν πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την εκπαιδευτική και επαγγελματική δομή της εκπαίδευσης, διαμορφώνοντας ολοκληρωμένους πολίτες.

        Ο Διευθυντής

Χριστινάκης Βασίλειος

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.