Στο Κρατικό Νοσοκομείο της Λέρου μεταφέρθηκε αθλητής που συμμετέχει στους αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Φουσκωτών Σκαφών Viper Ribs 2015, που διεξάγεται 22 και 23 Αυγούστου 2015, στη θαλάσσια περιοχή της Λέρου. Εκεί διεξάγεται η 2η Αγωνιστική. Ο συνοδηγός του φουσκωτού σκάφους είχε Άγιο, αφού ευτυχώς δεν τραυματίστηκε, ενώ παρότι ο οδηγός τραυματίστηκε, τουλάχιστον δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Ο τραυματίας κατάγεται από την Αθήνα και μετέβει στη Λέρο, για να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φουσκωτών Σκαφών.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ

Ο αθλητής, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Black Monday.gr, έχει τραυματιστεί στο χέρι του, αλλά δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Σχετικά με το θαλάσσιο τραυματισμό έχει ενημερωθεί και ο δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλιας, ο οποίος παρότι συμμετέχει σε συνεχείς συσκέψεις για το ζήτημα των παράνομων μεταναστών που κατακλύζουν το νησί, μετέβη στο Κρατικό Νοσοκομείο Λέρου, ώστε να ενημερωθεί αναλυτικότερα για την πορεία της υγείας του αθλητή, καθώς και να προσφέρει όποια βοήθεια μπορεί.

 

Πηγή: Black Monday.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.