Τριαντάφυλλος για Ρέμο και τον αποκλεισμό του Σιγανού: «Τι φοβήθηκε ο Ρέμος; Μη χάσει κανέναν πελάτη από το Λαύριο;»

Δείτε τι είπε ο γνωστός τραγουδιστής για τον αποκλεισμό του Αντώνη Σιγανού από το Voice.

Δηλώσεις στην καμέρα του Πρωινού έκανε ο Τριαντάφυλλος και πήρε θέση για τον αποκλεισμό του Αντώνη Σιγανού από το Voice, στη μάχη του με τον Αλέξη Πρεβενά. Ο γνωστός τραγουδιστής που ήταν στον πλευρό του φίλου του από τη Ρόδο στο πρώτο επεισόδιο των Battles, μίλησε κατά του Αντώνη Ρέμου, τονίζοντας πως δεν φέρθηκε δίκαια στον Αντώνη Σιγανό.

«Ο Αντώνης ήταν τελείως εκτός έδρας. Με το που βγήκε, φωνάζουν οι άλλοι το όνομα του αλλουνού, έχει μέσα 200 άτομα, ένα αυτό. Δεύτερον, δεν φέραμε εμείς εδώ δύο καράβια να έχουμε 1000 άτομα από τη Ρόδο. Εγώ έλεγα ότι θα περάσουν και οι δύο και περίμενα ότι κάποιος θα πατήσει το κουμπί, αφού λέγανε ότι είναι φοβερή φωνή, δυνατός και δεν είναι… Σιγανός. Τα σημεία που έδωσε ο coach δεν ήταν δίκαια. Έπρεπε εκεί που κάνει οκτάβα το παιδί το άλλο, να κάνει και ο άλλος. Να δείξει δηλαδή ότι “ότι κάνω στον έναν, κάνω και στον άλλον”, έτσι δεν πάει; Ο Αντώνης Ρέμος τραγουδάει με το δικό του στυλ και ο καθένας τραγουδάει με το δικό του στυλ. Ο Ρέμος τι φοβήθηκε; Μη χάσει κανέναν πελάτη από το Λαύριο; Για μένα δεν ήταν δίκαιο όλο το θέμα αυτό. Ο Ρέμος φοβάται μη χάσει κανέναν πελάτη από το Λαύριο. Ρέμο, μην φοβάσαι ρε, το Λαύριο θα έρχεται να σε βλέπει».

https://www.youtube.com/watch?v=Q_YpbpQ6DDw
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΙΓΑΝΟΣ1 ΣΙΓΑΝΟΣ3 ΣΙΓΑΝΟΣ4 ΣΙΓΑΝΟΣ6 ΣΙΓΑΝΟΣ7 ΣΙΓΑΝΟΣ8
zappit.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.