«Τριγωνοψαρούλης»

Θεατρική Παράσταση του Νηπιαγωγείου

των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

 

Το νηπιαγωγείο των Εκπαιδευτηρίων  «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» παρουσιάζει το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 στις 18:30 στο κλειστό γυμναστήριο «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις»,  ένα θεατρικό μακροβούτι στον μαγικό βυθό της διαφορετικότητας. «Ο Τριγωνοψαρούλης», το κλασικό παραμύθι του Βαγγέλη Ηλιόπουλου σε διασκευή της Μάρτζυ Δερμιτζάκη και Βούλας Μαράντου.

ΘΕΑΤΡΟΣτο βάθος της θάλασσας, κάτω από την επιφάνεια των αγριεμένων κυμάτων, βρίσκεται η κοινωνία των ψαριών! Όλα ακολουθούν την ίδια πορεία αιώνες τώρα… Τα ψάρια αφήνουν τα αυγά τους στα ίδια σημεία και τα μικρά ψαράκια, μόλις βγουν από το αβγό, ξέρουν ότι πρέπει να τρέξουν στο σχολείο της κυρίας Κοραλένιας! Όλα τα είδη ψαριών συναντιούνται σε αυτό το σχολείο από την αρχή του χρόνου… μα αυτή τη χρονιά ένα άγνωστο ψαράκι εμφανίζεται στο σχολείο τους… Κανένας δεν ξέρει από πού «κρατάει η σκούφια του», είναι διαφορετικό, κανένας δεν το θέλει, όλοι το κοροϊδεύουν. Τι μπορεί να κάνει για να τον αποδεχτούν; Τη λύση στην ιστορία μας θα τη δώσει ένα λεπτό, αόρατο δίχτυ που το ψαροσχολείο έχει κυκλώσει. Ποιος θα σώσει την κοινωνία των ψαριών από τα αχόρταγα δίχτυα των ανθρώπων. Η συνέχεια επί της σκηνής…

Σκηνοθεσία: Μάρτζυ Δερμιτζάκη, Βούλα Μαράντου, Χριστίνα Γεωργοπούλου, Γεωργία Λυκούρεση

Σκηνικά: Σάρα Καμπουράκη, Χριστίνα Γεωργοπούλου

Μουσική: Μάρτζυ Δερμιτζάκη, Βούλα Μαράντου,  Γεωργία Λυκούρεση, Ειρήνη Χατζηφούντα

Αφίσα: Μαγικά μολύβια, Άγγελοι των κοχυλιών

Επιμέλεια αφίσας, προγράμματος: Γεωργία Καζούλη

Φώτα, ήχος: Σπύρος Ατσικνούδας

Είσοδος Ελεύθερη.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.