Σκηνές, σχοινιά με ρούχα και σκουπίδια “κοσμούν” κτίριο, το οποίο βρίσκεται πλησίον του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία – Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση “Ελπίδα”. Το κτίριο, στο οποίο έχουν … κατασκηνώσει τσιγγάνοι, βρίσκεται επί της πλατείας Στεφάνου Γέροντα και σχεδόν δίπλα από το Κέντρο “Ελπίδα”.

Οι τσιγγάνοι, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται στην Black Monday.gr, έχουν εγκατασταθεί σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, που βρίσκεται κοντά στο κτίριο που στεγάζεται σήμερα το Κέντρο. Παρότι δε, η Διοίκηση και το προσωπικό του Κέντρου, κάνει τα αδύνατα δυνατά, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα, οι αρμόδιοι οφείλουν να ενεργήσουν άμεσα, για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Ιδιαιτέρως δε, τη δεδομένη χρονική περίοδο, αφού σε σύντομο χρονικό διάστημα, ξεκινά η νέα σχολική περίοδος.

Βασικότερα εκ των προβλημάτων που αντιμετωπίζονται, αλλά δεν επιλύονται  – αφού ουδείς φέρεται να ακούει το δίκαιο παράπονο των ανθρώπων – είναι ότι οι τσιγγάνοι καταπατούν τους χώρους του Κέντρου, αναπτύσσουν έντονα δυσάρεστες μυρωδιές από ακαθαρσίες, ενώ τσακώνονται και μεταξύ τους (!)

Για το ζήτημα, φέρεται να έχει ενημερωθεί και η Ελληνική Αστυνομία, χωρίς να υπάρχει κάποιο χειροπιαστό αποτέλεσμα.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό που παρουσιάζει η Black Monday.gr:

ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΚΕΝΤΡΟ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΚΕΝΤΡΟ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΚΕΝΤΡΟ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΚΕΝΤΡΟ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΚΕΝΤΡΟ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΚΕΝΤΡΟ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΚΕΝΤΡΟ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.