ΤΩΡΑ – Βουλευτές της ΝΔ υπογράφουν κείμενο για να παραμείνει ο Μεϊμαράκης πρόεδρος

Δείτε φωτογραφίες από το εντευκτήριο της Βουλής με πρωτοκλασσάτους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ζητούν από τον Ευ. Μεϊμαράκη, εγγράφως, να παραμείνει επικεφαλής της παράταξης

Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας υπέγραψαν κείμενο ζητώντας από τον υπηρεσιακό πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελο Μεϊμαράκη να παραμείνει επικεφαλής της παράταξης. Ανάμεσα στους βουλευτές που δεν επιθυμούν -για την ώρα- αλλαγή στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας βρίσκονται πρωτοκλασσάτα στελέχη, όπως ο Γεράσιμος Γιακουμάτος. Στις φωτογραφίες φαίνονται και ο Γιώργος Κουμουτσάκος και ο Θανάσης Δαβάκης, οι οποίοι ωστόσο δεν διευκρινίζεται αν υπέγραψαν για την παραμονή του Ευάγγελου Μεϊμαράκη στο τιμόνι της ΝΔ.

Η πιθανότητα να διεξαχθούν εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη, στις 30 Αυγούστου, νέου αρχηγού στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προκαλεί αντιδράσεις από μια ευρεία γκάμα στελεχών του κομματικού μηχανισμού της Νέας Δημοκρατίας.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά πληροφορίες, προετοιμάζεται και θα εκδηλωθεί τις επόμενες ώρες πρωτοβουλία με στόχο να μεταπειστεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και να μην εισηγηθεί, όπως κυκλοφορεί, στην επικείμενη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής την διεξαγωγή εκλογών την τελευταία Κυριακή του επόμενου μήνα.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν η πρωτοβουλία να υποστηρίζεται από κομματικούς παράγοντες, όπως πρόεδροι νομαρχιακών επιτροπών, βουλευτές, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και η Εκτελεστική Γραμματεία της νεολαίας, καθώς και άλλα κεντρικά στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που προτίθενται να επισκεφθούν τον κ. Μεϊμαράκη και να του ζητήσουν να αναβάλει την ψηφοφορία και να επιδιώξει τη «νομιμοποίηση» της προεδρίας κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής που είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή.

protothema.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.