ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣΜε απόφαση την οποία υπογράφει ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος και έχει ημερομηνία 15 Μαΐου 2015, μεταβιβάζεται στον αντιδήμαρχο Γιάννη Περδίκη, η αρμοδιότητα υπογραφής των συμβάσεων παραχώρησης με αντάλλαγμα του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας, για την άσκηση δραστηριοτήτων που εξυπηρετούν τους λουόμενους ή την αναψυχή του κοινού (όπως εκμίσθωση θαλάσσιων μέσων αναψυχής, σετ ομπρελών με ξαπλώστρες ή καθίσματα με ή χωρίς τραπεζάκι, λειτουργία τροχήλατου – αυτοκινούμενου ή μη αναψυκτηρίου κλπ), προς κάθε τρίτο δικαιούχο με διαγωνιστική ή μη διαδικασία.

Η παραπάνω δε, αρμοδιότητα του παραχωρείται επιπλέον απ’ αυτές που του έχουν ήδη ανατεθεί.

Ωστόσο, η απόφαση αυτή είχε γίνει γνωστή από την προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου, οπότε και οι επικεφαλής της μειοψηφίας Στράτος Καρίκης και Γιώργος Υψηλάντης, είχαν εκφράσει την αντίθεσή τους, από τη μη εποπτεία λειτουργίας των παραλιών από την ΔΕΡΜΑΕ, εταιρία του δήμου, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα.

ΚΟΥΡΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣΟ πρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ Γιάννης Κούρτης, μιλώντας σήμερα στο Black Monday, υποστήριξε ότι οι αποφάσεις του δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου, είναι σεβαστές, προσθέτοντας ότι από την πρώτη στιγμή είχε επισημάνει ότι οι παραλίες θα πρέπει να διαχειρίζονται από ένα φορέα, είτε τη ΔΕΡΜΑΕ, είτε τον δήμο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.