Εγκαινιάστηκε σήμερα στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπάθου, Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα:

“ΦωτογραφίΖΩ το ΝΕΡΟ” .

Τα φωτογραφικά έργα είναι τεχνήματα ερασιτεχνών φωτογράφων που παρακολούθησαν σχετικά μαθήματα στο δίμηνο Εργαστήριο Φωτογραφίας του ΚΠΕ Έδεσσας Γιαννιτσών, υπό την καθοδήγηση του πολυβραβευμένου εκπαιδευτή φωτογράφου κ. Γ. Σπυρίδη

Η Έκθεση θα φιλοξενείται στο νησί μας μέχρι και τις 17 Αυγούστου 2016 και θα είναι ανοικτή στο κοινό από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 π. μ. έως τις 15: 00 μ.μ.

Ο Δήμος Καρπάθου ευχαριστεί την κα Σοφία Θεοδωρίδου, υπεύθυνη του ΚΠΕ Έδεσσας, τον κ. Χάρη Συργιάννη, υπεύθυνο ΚΠΕ Πεταλούδων Ρόδου, την κα Μάντα Φατσέα Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής Δωδεκανήσου Α/θμιας και Β/ θμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, τον κ. Ευάγγελο Μουλά, υπεύθυνο σχολικών δραστηριοτήτων Β/θμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου και τον κ. Θοδωρή Παπαϊωάννου, μέλος του ΚΠΕ Έδεσσας και συγγραφέα παιδικών βιβλίων, που μας τίμησαν με την παρουσία τους , την απλότητα και την διάθεση συνεργασίας με το νησί μας.

Διαγωνισμός Φωτογραφίας
Τέλος, ως επιστέγασμα της Έκθεσης, ο Δήμος Καρπάθου διοργανώνει Διαγωνισμό Ερασιτεχνικής Φωτογραφίας με τίτλο “ΦωτογραφίΖΩ το ΝΕΡΟ και την Κάρπαθο” , που θα διαρκέσει όλη την καλοκαιρινή περίοδο. Οι υποψήφιες φωτογραφίες – έως δύο φωτογραφίες ανά φωτογράφο- θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση mail@kpe-edess. pel. sch.gr ( από 1 ως 5 ΜΒ κάθε φωτογραφία) έως τις 31 Αυγούστου 2016. Η ηλεκτρονική υποβολή θα συνοδεύεται από το ονοματεπώνυμο του δημιουργού, το τηλέφωνό του και τον τίτλο του έργου.

Τα είκοσι καλύτερα φωτογραφικά έργα 1. Θα ανακοινωθούν από τον τοπικό τύπο έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2016. 2. Θα συμπεριληφθούν στο φωτογραφικό αρχείο του ΚΠΑ Έδεσσας Γιαννιτσών προς υποστήριξη των εκπαιδευτικών στόχων του Εθνικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης « ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» καθώς και του ΚΠΕ Πεταλούδων και των Διευθύνσεων Α/ θμιας και Β /θμιας Εκπαίδευσης Ν. Δωδεκανήσου /Τομέας Σχολικών Δραστηριοτήτων για διευκόλυνση των δικών τους εκπαιδευτικών στόχων 3. Θα αναπαραχθούν αφίσες με δαπάνη του Δήμου μας, με σκοπό να διανεμηθούν αυτές στα σχολεία και στις λοιπές υπηρεσίες και φορείς της Καρπάθου , μεταφέροντας το μήνυμα της αξίας του ΝΕΡΟΥ ως φυσικού, κοινωνικού και πολιτισμικού αγαθού.

Η ακριτική Ελλάδα δηλώνει για μία ακόμη φορά δυναμικά την παρουσία της στα πολιτισμικά δρώμενα!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.