VIP_0090VIP_0092VIP_0095VIP_0097VIP_0105VIP_0108SAM_6765 SAM_6766 SAM_6767 SAM_6768 SAM_6769 SAM_6770 SAM_6771 SAM_6772 SAM_6773 SAM_6774 SAM_6775 SAM_6777

Η «Επιτροπή Διαχείρισης Άλσους Αγίου Σουλά», που αποτελείται από τη Δημοτική Κοινότητα και τους Συλλόγους της Σορωνής, ευχαριστεί από καρδιάς, όλους τους φίλους και τις φίλες που βρέθηκαν στο Άλσος Αγίου Σουλά τη Πρωτομαγιά, στην 1η Γιορτή Λουλουδιών.

Ήταν πραγματικά, μία υπέροχη ημέρα, με εκατοντάδες κόσμου. Λουλούδια και φυτά (που αποδείχθηκαν λίγα), παραδοσιακοί και σύγχρονοι χοροί από το Πολιτιστικό Σύλλογο Διμυλιάς- Ελεούσας «Το Φουντουκλί» και το Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι», ευκαιρίες για ιππασία και βόλτα με άμαξα από το σύλλογο ιππασίας «Campo Chiaro», γνωριμία με το άθλημα τένις με τον Όμιλο Αντισφαίρισης «Αγιος Σουλάς», ήταν μερικές από τις δράσεις που υπήρχαν στο Άλσος Αγίου Σουλά, με το ομώνυμο Μοναστήρι να δεσπόζει στο χώρο και να υποδέχεται τους επισκέπτες.  Μπορείτε να δείτε ένα μικρό βίντεο εδώ: https://youtu.be/4d9FAd_WHdg.

Ευχαριστούμε θερμά τους επαγγελματίες-ιδιοκτήτες φυτώριων που στήριξαν την 1η Γιορτή Λουλουδιών, τους μουσικούς Νίκο Γιωργάκη (λύρα), Μανώλη Μπαλάσα (βιολί) και Ραφαήλ Μανούσο (λαούτο), τα μέσα ενημέρωσης που πρώθησαν την εκδήλωση, καθώς και τα μέλη, φίλους και εθελοντές των Συλλόγων μας, για την στήριξη και την έμπρακτη συμπαράσταση στον καθαρισμό και συντήρηση των χώρων του άλσους.

Ελπίζοντας πως σύντομα θα σας ενημερώσουμε για επόμενες δράσεις, σας προσκαλούμε να εντάξετε στις κυριακάτικες –και όχι μόνο- διαδρομές σας το Άλσος Αγίου Σουλά.

Εκ της «Επιτροπής Διαχείρισης Άλσους Αγίου Σουλά» Σορωνής Ρόδου

Δημοτική Κοινότητα Σορωνής Ρόδου

Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι»

ΑΕΣ Ευκλής Σορωνής Ρόδου

Σύλλογος Περιβάλλοντος Σορωνής Ρόδου

Όμιλος Αντισφαίρισης «Άγιος Σουλάς»

1 2 3 4 5 6 7

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.