Χαμόγελα, χρώματα και χαρά, πλημμύρισαν σήμερα την Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου “Ανδρέας Παπανδρέου”, με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων της Στέμης μας, ενός νεαρού, όμορφου και άξιου κοριτσιού, που έφυγε νωρίς, για να προστατεύσει από ψηλά όλους εμάς.

Χρόνια πολλά στην πριγκίπισσα Στέμη, το μήνυμα από δεκάδες αρκουδάκια

Χρόνια πολλά στην πριγκίπισσα Στέμη, το μήνυμα από δεκάδες αρκουδάκια

Σήμερα, με αφορμή τα γενέθλιά της, η μητέρα της Μάνθα Ζιώγου, με απέραντη δύναμη ψυχής και άξια θαυμασμού, πήρε στην αγκαλιά της δεκάδες παιδικά αρκουδάκια, βιβλία, χρώματα και παιδικά μολύβια, και τα προσέφερε στα παιδιά της Παιδιατρικής Κλινικής, δίδοντάς τους ξανά χαρά (!)

Μία πράξη, γενναιόδωρη, αλλά συνάμα και γενναία, από μία μάνα, που δείχνει το δρόμο σε όλους εμάς, που μπορεί να θρηνούμε για την απώλεια ενός δικού μας ανθρώπου. Αυτό είναι το μήνυμα της σημερινής μας πράξης, το οποίο δημοσιοποιούμε μόνο για έναν λόγο, όχι για να μοιράσουμε ειδήσεις, ούτε για να διαφημιστούμε, αλλά για να κατανοήσουμε όλοι εμείς, οι τυχεροί της ζωής, που είμαστε υγιείς, αλλά και όλοι όσοι πόνεσαν ή πονούν, για την απώλεια ενός δικό τους ανθρώπου, πως, η προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης, ζωντανεύει αναμνήσεις, χαμόγελα, ψυχές. Ακόμη και η πιο μικρή πράξη, μπορεί να γίνει μεγάλη. Το πιο ασήμαντο, σημαντικό, το ελάχιστο, τεράστιο. 

Μικρά παιδάκια αγκαλιά με τα νέα αρκουδάκια τους, μπλοκ ζωγραφικής, μολύβια και χρώματα, παραμύθια που ζωντανεύουν μπροστά τους. Δώρα ίσως μικρού χρηματικού κόστους, μα μεγάλης ουσιαστικής και ανεκτίμητης αξίας.

Αγαπήστε τους άλλους, μέσα από τον εαυτό σας.

Δώστε τους, τη δύναμη να μοιράσουν χαμόγελα (!)

ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΑ 1

ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΑ 3 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.