Χορωδία «Ροδίων Εμμέλεια»
Μια χορωδία ενηλίκων από τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

εμμέλεια final posterΣτα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» θα λειτουργήσει από τον Νοέμβριο 2015 Μικτή Χορωδία Ενηλίκων με την επωνυμία «Ροδίων Εμμέλεια» υπό τη διεύθυνση της κ. Ευανθίας Κρητικού.

Η χορωδία απευθύνεται σε φιλόμουσους ενήλικες (από 18 ετών) που αγαπούν το χορωδιακό τραγούδι, την επικοινωνία, τη συντροφιά και τα ταξίδια.

Για τη συμμετοχή στη χορωδία δεν απαιτούνται ιδιαίτερες μουσικές γνώσεις ούτε χορωδιακή εμπειρία. Σκοπός του χορωδιακού συνόλου «Ροδίων Εμμέλεια» είναι η καλλιέργεια του τραγουδιστικού ταλέντου των μελών του, η προαγωγή της μουσικής τέχνης, η διάνοιξη δρόμων εκτόνωσης και ηρεμίας, η διάβαση οδών συνύπαρξης και συνεργασίας διαφορετικών ηλικιών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους στη Γραμματεία των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» (τηλ.: 2241001400) καθημερινά από τις 08:30 έως τις 20:30 ή να συμπληρώσουν την αίτηση ηλεκτρονικά στο: www.rpschool.gr. έως τις 6 Νοεμβρίου 2015.
Έναρξη μαθημάτων: Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Η διδασκαλία θα γίνεται κάθε Δευτέρα από τις 19:15 έως τις 21:30 στην Αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Η συμμετοχή στη χορωδία είναι δωρεάν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.