ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ: Χωρίς κλιματισμό παραμένει το αεροδρόμιο της Ρόδου

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΡΟΔΟΥ 3Απίστευτο και όμως αληθινό, όπως τόσα και τόσα ακόμη. Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Ρόδου «ΔΙΑΓΟΡΑΣ», παραμένει στα μέσα του μηνός Μαΐου, χωρίς κλιματισμό, με αποτέλεσμα οι τουρίστες να σκάνε από τη ζέστη… Το περασμένο Σαββατοκύριακο μάλιστα, που το νησί υποδέχθηκε 25.000 επιβάτες, με μόνο την Κυριακή να προσγειώνονται στο αεροδρόμιο 105 αεροσκάφη, οι τουρίστες δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι ακριβώς μπορεί να συμβαίνει και ένα διεθνές αεροδρόμιο δεν έχει κλιματισμό.

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΡΟΔΟΥ 4

Σήμερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Black Monday, επιδιώχθηκε να τεθεί σε λειτουργία ο κλιματισμός, αλλά η κατάσταση φαίνεται να είναι σε οριακό σημείο. Απαιτείται άμεσα η λειτουργία των κλιματιστικών, αλλά και η βελτίωση της απόδοσής τους, η οποία δεν μπορεί να γίνει εάν η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) δεν στείλει χρήματα, κάτι το οποίο δεν φαίνεται να γίνεται.

Στην Αθήνα δε, σήμερα οι εργαζόμενοι της Ομοσπονδίας της ΥΠΑ, προχώρησαν σε διαμαρτυρία στην κεντρική υπηρεσία, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου, για αδυναμία λειτουργίας των αεροδρομίων!

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΡΟΔΟΥ 1 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΡΟΔΟΥ 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.