Γι’ ακόμη μία φορά η Κάρπαθος, βρήκε τον τρόπο να κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης. Αυτή τη φορά μέσα από ένα ιστορικό και μοναδικό ξενοδοχείο που κοσμεί τη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου.

Η οικογένεια της Αλληγορίας (Allegory), σας λέει τη δική της ιστορία και ζητά τη ψήφο σας!

Ψηφίστε τα ιστορικά ξενοδοχεία της Ευρώπης για το 2018 εδώ 

Ψηφίστε Allegory (!)

H Αναστασία Χιωτάκη Μαστρομηνά, μας γράφει:

«…εμείς εδώ, εσείς παντού… Μαζί σας και η Αλληγορία. Ταξιδεύει τις ιστορίες της στα νερά του Νάρκισσου, στο μπλε της νύχτας της Ανδρομέδας με τη Δανάη τη Δάφνη και την Καλλιστώ, χορεύντας στις νότες του Ορφέα. Η ταπεινή παρουσία μας, η πανέμορφη Μεσαιωνική Πόλη μας, μα πιο πολύ η αγάπη σας την ταξιδεύει. Ευγνώμονες. 2018: A Story To Tell…«.

Το ξενοδοχείο «Allegory», βρίσκεται στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου και είχε αποσπάσει το βραβείο «Best Castle Historic Hotel 2016», στα Ευρωπαϊκά βραβεία για το 2016.
Συγκεκριμένα, στο διαγωνισμό «Historic Hotels of Europe Awards 2016», υπήρχαν νικητές σε δέκα μοναδικές κατηγορίες. Μία εκ των κατηγοριών ήταν η «Best Castle Historic Hotel 2016», την οποία κέρδισε η Ρόδος.
Το «Allegory» είναι ένα Boutique ξενοδοχείο στη Μεσαιωνική πόλη.
Το κτήριο υπήρξε κατοικία της οικογένειας Αναστασιάδη από την Κάρπαθο που ανάθρεψε μουσικούς, ξυλοτέχνες επίπλων και μουσικών οργάνων. Αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα αρχιτεκτονικής της περιοχής.
Είναι μέλος των ελληνικών ιστορικών ξενοδοχείων ΥΑΔΕΣ και προσφέρει ένα ευρύ, ποιοτικό, φάσμα υπηρεσιών πέντε αστέρων.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.