Στο γήπεδο της Λέρου αγωνίστηκε σήμερα ο Φοίβος Κρεμαστής, όπου τον υποδέχθηκε η Α.Ε.Λ. Ο αγώνας έληξε 1-3 υπέρ της ομάδας του Φοίβου, με το σκορ στο ημίχρονο να διαμορφώνεται στο 0-2. 

Τα τρία γκολ πέτυχαν για την ομάδα του Φοίβου στο 20′ ο Λευτέρης Δράκος, στο 36′ ο Ρεΐσης Μαΐλης, στο 85′ ο Παναγιώτης Πομπού. Για την ομάδα της Λέρου το γκολ πέτυχε στο 70′ ο Γιαννουκάς.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΦΟΙΒΟΣ ΛΕΡΟΣ 5Α.Ε. Λέρου: Χαλκίδης, Βασιλείου, Τσάτσος, Ηλίας, Καστής, Ακοκλάνης (στο 61′ αλλαγή ο Φουντής), Κουρεβέλης (στο 56′ Μπάκας), Καράγκιολης (στο 75′ Καρνέσης), Καρπαθάκης, Γιαννουκάς και Μεραμπελιώτης.

Προπονητής: Μιχάλης Τσάτσος

Φοίβος Κρεμαστής: Ψωμιάδης, Ρεΐσης, Μήτρου, Αξιώτης, Τζεμαλάι, Κοντόγιαννος, Δράκος, Ζουρούδης, Ορφανιδης (στο 52′ α.α. Πομπού και στο 83′ λ.τ. Φαρμακαλής), Κουδούνης (στο 84′ Καζούλλης) και Ντόστι.

Προπονητής: Κώστας Πάττας

Ο αγώνας διεξήχθη σε ιδιαίτερα καλό κλίμα με το παιχνίδι να είναι ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες. Η κατοχή υπήρξε μεγάλη για τους παίκτες του Φοίβου, εάν και οι παίκτες της Α.Ε.Λ., δεν έπαψαν να πιστεύουν και να αγωνίζονται για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. 

Πηγή: www.blackmonday.gr

ΦΟΙΒΟΣ ΛΕΡΟΣ

ΦΟΙΒΟΣ ΛΕΡΟΣ 17 ΦΟΙΒΟΣ ΛΕΡΟΣ 16 ΦΟΙΒΟΣ ΛΕΡΟΣ 15 ΦΟΙΒΟΣ ΛΕΡΟΣ 14 ΦΟΙΒΟΣ ΛΕΡΟΣ 13 ΦΟΙΒΟΣ ΛΕΡΟΣ 12 ΦΟΙΒΟΣ ΛΕΡΟΣ 11 ΦΟΙΒΟΣ ΛΕΡΟΣ 10 ΦΟΙΒΟΣ ΛΕΡΟΣ 9 ΦΟΙΒΟΣ ΛΕΡΟΣ 8 ΦΟΙΒΟΣ ΛΕΡΟΣ 7 ΦΟΙΒΟΣ ΛΕΡΟΣ 6 ΦΟΙΒΟΣ ΛΕΡΟΣ 5 ΦΟΙΒΟΣ ΛΕΡΟΣ 3 ΦΟΙΒΟΣ ΛΕΡΟΣ 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.