Πέρα από την πολιτική μας καταβολή και την διάθεση κλασικής αντιπολίτευσης με υπερβολές και διάφορα τυπικά, ο Τσίπρας και η στενή του παρέα, είναι Σταλινικής λογικής και νοοτροπίας 110%. Ο πρωθυπουργός, είναι ένας ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος, ένα “σατανικό” μυαλό, ένας ψυχρός άνθρωπος χωρίς κανένα συναίσθημα, με εξαιρετικά ιδιόμορφη υποκριτική πολιτική προσωπικότητα, ένας επικίνδυνος “νέο-οραματιστής”, τύπου Στάλιν και άλλων τέτοιου είδους αριστερών “δικτατόρων”.

Αν όλο αυτό το οποίο ζούμε το δεις από τη μεριά “της εμπειρίας“, δηλαδή άντε να ζήσουμε και εμείς λίγο, έστω επιφανειακά, από αυτό που έζησαν κάποια ευρωπαϊκά κράτη, που ήταν κάτω από το Κομμουνιστικό καθεστώς της USSR, είναι ας το πούμε“ανώδυνο”, διότι θεωρούμε ότι είναι αφενός άκαιρο και αφετέρου αδιανόητο αυτή την εποχή να υπάρξει κάτι παρόμοιο….

Και εδώ είναι ακριβώς αυτό το οποίο δεν έχουμε καταλάβει. Εδώ κρύβεται η παγίδα.
Τσίπρας, ο Παππάς, ο πατέρας του Παππά, ο Φλαμπουράρης, η Τασία και καμιά 20αρια σύντροφοι είναι Σταλινικής λογικής. Αυτη η “παρέα”κάνει το κουμάντο, αυτή η παρέα κάνει όλη τη “δουλειά”.

Και για να πραγματοποιήσουν αυτό το “όραμά” χρειάζονται κοντά τους, ανθρώπους κάποιας “ειδικής πάστας”. (εύκολο να τους βρεις ή να σε βρουν στην Ελλάδα). Έτσι, “προσκολλήθηκαν” όλα τα κλεφτρόνια, τα “αποβράσματα” της πολιτικής. Ένας συρφετός από ξελιγωμένους για υπουργικές καρέκλες, εξουσιομανείς, προδότες, κλέφτες και δοσίλογους. Παλιά και κακής ποιότητας υλικά που θέλουν να φτιάξουν κάτι το “καινούριο”, κάτι το “καινοτόμο”.
Λένε με άνεση τεράστια ψέμματα, υπόσχονται τα πάντα και στους πάντες, παρουσιάζουν χαρτιά, ανύπαρκτα, ψεύτικα αδιαφορώντας αν μέσα σε λίγες ώρες όλα αυτά αποδειχτούν ψεύτικα ή οτιδήποτε άλλο. Σαν γνήσιοι προπαγανδιστές τους ενδιαφέρει ΜΟΝΟ η αρχική εικόνα.

Απευθύνονται δε, εκτός από τους συντρόφους τους και στα λαμόγια, (αυτοί πάντα καραδοκούν) και στα κατώτερα κοινωνικά στρώματα. Αυτό είναι μια Κυβέρνηση ανακύκλωσης απορριμάτων.

Τα πράγματα στην Ελλάδα, στην πατρίδα μας είναι πολύ δύσκολα. Και δεν είναι ΜΟΝΟ το οικονομικό (ακόμα “παράδεισος” είναι…) που δεν είδαμε τίποτα, είναι το “όλο πακέτο”. Τραγικό το λέμε, αλλά δεν χωράει ο νους μας τι έρχεται και που θα καταλήξει.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα ξεμπερδέψουμε εύκολα. Η βρώμα, το ψέμα, η αλητεία, η διαφθορά, η εξαγορά, η συναλλαγή, ο λαϊκισμός και ο Σταλινισμός, πολύ δύσκολα αντιμετωπίζονται. Και όταν τελικά αντιμετωπιστούν, δεν θα υπάρχει τίποτα. Υπομονή;;

Dark Blue
http://elpidablog.blogspot.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.