Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η Κοινωνική προσφορά της Ροδίτικης εταιρείας υγρών καυσίμων  «SilkOil»!

test_8.12.14_KATAXORISI_TENNIS_SILKOIL

Ξεκινώντας μια δράση στις 15 Δεκεμβρίου 2014 και ολοκληρώνοντας στις 31 Μαρτίου 2015, η εταιρεία συγκέντρωσε ποσό 3.000 Ευρώ  για το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

Ήταν μια ξεχωριστή κοινωνική δράση, μια όμορφη και συγκινητική πρωτοβουλία, που σχεδίασε και υλοποίησε η δραστήρια  Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «SilkOil», με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς.

Η «SilkOil»  βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πράγματα πολύ απλά!

ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ

«Βάζουμε βενζίνη από πρατήρια της Ροδίτικης εταιρίας υγρών καυσίμων «SilκOil» και ενισχύουμε το κοινωνικό αυτό έργο!  «SilkOil»! Γιατί η κίνηση μετράει!», ήταν το σύνθημα προς τους ευαίσθητους καταναλωτές, που ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και τους αξίζουν τα περισσότερα συγχαρητήρια!

ΕΞΙ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Στη Ρόδο λειτουργούν από το 2005 έξι πρατήρια με το σήμα της εταιρίας.

Συγκεκριμένα:

-Στο 3ο χλμ Ρόδου-Καλλιθέας ΑΦΟΙ ΤΣΑΓΓΑΡΑΚΗ ΟΕ

-Στα Αφάντου, υποκατάστημα ΔΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

-Στο 24ο χλμ Ρόδου-Λίνδου ΔΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

-Στη Δαματριά ΠΗΔΙAΚΗΣ  ΚΥΡΙΑΚΟΣ

-Στη Θολό ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

-Στα Καλαβάρδα ΠΟΝΗΡΗ ΜΑΡΙΑ

Ενισχύσαμε το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου, βάζοντας βενζίνη! Έτσι, απλά!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Η εταιρεία υγρών καυσίμων«SilkOil» σας προσκαλεί την Παρασκευή 17 Απριλίου 2015 στις 12.00 το μεσημέρι, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ρόδου (Καποδιστρίου 98, Ρόδος) όπου θα γίνει η παράδοση τροφίμων αξίας 3000 ευρώ, ποσού που διατίθεται από τη δράση «Η κίνηση μετράει», που υλοποιήθηκε κατά το διάστημα 15/12/2014 έως 31/03/2015, στο πλαίσιο του προγράμματος της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης της Εταιρείας μας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΤΗΣ «SILK OIL»

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.