5.000 ευρώ θα δώσει για τη βλάβη σε εγκυμονούσα

Να καταβάλλει το ποσό των 5.000 ευρώ υποχρεώνει το Ειρηνοδικείο Ρόδου, κάτοικο της Ρόδου, που καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, για τη διάπραξη του αδικήματος της απλής σωματικής βλάβης.

Το Ειρηνοδικείο Ρόδου (τακτική διαδικασία), έκανε δεκτή εν μέρει την αγωγή και υποχρεώσε τον εναγόμενο να καταβάλλει στην ενάγουσα (τότε εγκυμονούσα) το ποσό των 5.000 ευρώ ως χρηματική ικανοποίηση της βλάβης που υπέστη.

Συγκεκριμένα, στις 15 Δεκεμβρίου έτους 2012 και ώρα 21.00, η ενάγουσα διάνυε την 18η εβδομάδα της κύησής της, όταν φέρεται να δέχθηκε εξύβριση και επίθεση από τον κατηγορούμενο.

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε όταν ο κατηγορούμενος φέρεται να μετακίνησε το μηχανάκι της ενάγουσας και όταν εκείνη το επανέφερε στη θέση του, εκείνος το μετακίνησε ξανά, την εξύβρισε και την έσπρωξε, με αποτέλεσμα να πέσει.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε αμέσως από την ίδια στο προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού.

Ο κατηγορούμενος, καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, σε ποινή φυλάκισης 4 μηνών με τριετή αναστολή, για την πρόκληση του αδικήματος της απλής σωματικής βλάβης.

Κατά της απόφασης, έχει ασκήσει έφεση ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.