Ακόμη 500 κατασχετήρια στέλνει σήμερα ο Δήμος Ρόδου!

«Ο Δήμος δεν θα γονατίσει. Θα αντέξει χωρίς να επιβαρύνει μισθωτούς και συνταξιούχους. Το νόμισμα έχει δύο όψεις, αλλά έλεος», είπε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Ρόδου Γιάννης Περδίκης, ξεκαθαρίζοντας ότι, δεν θα κάνει πίσω!

ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ«Μεγαλοξενοδόχοι φιγουράρουν με χρέη πάνω από 1 εκ. ευρώ και δεν προσέρχονται καν, περάνε τις ειδοποιήσεις που τους στέλνουμε στο καλάθι των αχρήστων. Δεν μπορούν να διαμαρτύρονται. Ουδείς προσήλθε εδώ και 4 μέρες που έχουν σταλεί τα κατασχετήρια για να ρυθμίσει τις οφειλές του. Μετά τις 27 Ιουνίου, το ποσό θα είναι απαιτητό στο σύνολό του χωρίς εκπτώσεις», εξήγησε ο κ. Περδίκης, στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου, συμπληρώνοντας ότι έχουν ρυθμιστεί άλλες οφειλές ύψους 10 εκ. ευρώ και έχουν εισπραχθεί περί τις 500.000 ευρώ.

«Δεν θα κάνω πίσω. Αύριο (δηλαδή σήμερα) θα στείλουμε ακόμη 100 με 150 κατασχετήρια και συνολικά θα δεσμεύσουμε 500 ΑΦΜ που χρωστάνε από 20.000 έως 100.000 ευρώ», ξεκαθάρισε ο αντιδήμαρχος, ο οποίος ήδη κατέσχεσε λογαριασμούς που οφείλουν στο Δήμο από 100.000 ευρώ έως και 1.400.000 ευρώ!

ΠΗΓΗ: Black Monday.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.